Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMb0
tag
válasz Krolockgrof #1 üzenetére
Évek óta (2017) iPhone-om van, az 5S házas SE óta kb. volt egy 8Plus, most meg egy 13 Mini. Átlagban 2-3 évet volt mind nálam. A minit cserélném, bár teljesítmény tekintetében nem kellene, de 3 év után azért elférne egy frissítés, no meg a 79%-os akku kapacitást is meg-megérzem néha, meg egyre kellemetlenebb sokszor a kis kijelzőt olvasni, ha hosszabb írásokat néznék (cikkek, tesztek stb.).
Ami a leginkább feltette az i-re a pontot az volt, hogy szerettem volna helyet varázsolni rajta, mert sok évnyi és több ezer fotóval kezdett betelni a 128 GB, s csak és kizárólag USB 2.0 porton hajlandó az otthoni gépen megjelenni (ja, de USB-C-s Lightning kábelt adnak hozzá, akkor vegyek külön átalakítót? Na ne már...), de akkor is el-eldobálja a kapcsolatot nagyobb mennyiségű adat másolása során. Ez szerintem vérciki, csak azért nem fogok almás notit, vagy asztali gépet venni, hogy az adatmentésem meglegyen direktben a telefonról a gépre (az még kellemetlenebb, hogy a felhős backup már több mint egy éve nem megy, mert akkora az OS, hogy az ingyenes iCloud tárhely nem elegendő, csak a backup miatt nem fogok fizetni érte).
Az új iOS sem fog kis hazánkba több komolyabb újdonságot elhozni (az ikonok színezgetése meg szerintem röhelyes) és van egy erős tippem, hogy az AI funkciók is erősen limitáltak lesznek itthon, így maximum egy 15 Pro-ra váltanék, de mivel ugyanaz az ökoszisztéma, jelenleg nagyobb fantáziát és izgalmat látok az új Pixel-ekben, de még a 8a-ban is. Az RCS támogatás bevezetésével pedig nem is lenne nagy érvágás, ha a párom maradna iPhone-on, mert ugyanúgy használhatja az iMessage-t (Messenger és egyéb társak, köszi, nem kellenek, előbbi nagyon rontja pl. a küldött képeket és videókat is, vállalhatatlan).
Szóval ja, valóban nem sok az innováció, a dedikált kamera gomb meg... nem volt az a hűha érzés. A legtöbb ember nem fogja használni (szerintem). -
Dilikutya
félisten
válasz Krolockgrof #1 üzenetére
Megtehetik. A nagy vetélytárs Galaxy S szériát sem feszíti szét az innováció. Az Ultrában sem teng túl az érdemi fejlődés, de a két kisebb modellben semmi. Azokban tán a kamera is évek óta ugyanaz. Én az S20FE-t nem érzem, hogy nyugodt szívvel cserélném bármelyikre is (a FE vonalat elengedtem, lényegében A széria tetejévé degradálódott).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...