- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Nem az Nfs(ek) lesz(nek) amivel majd játszani fogok, a fő irány Iracing, Live For speed, stb.
Szóval elsősorban szimuláció, csak másodsorban arcade.Gondolom az ilyen játékok szimulator játékok több kormány tipust/márkát támogatnak.Nekem ez lenne a lényeg.
Már kérdezgettem a kormányos topikban, de még nem tudok dönteni.Ami neked van annak ez egyik kis tesóján gondolkodok(DFGT)a 900 fok miatt de az is marha drága újonnan.Nézegetem a majd a használtakat, csak bizonytalan vagyok ezekkel kapcsolatban.Pl. miét van ennyi g27 eladó?
De ha veszek is használtan akkor biztosan garisat fogok.
Tényleg, a G27-el lehet szekvenciálisan is a bottal váltani?(vagy csak H-ba?jó lenne mind2ő)Szerk:
Most néztem, lehet olcsóbban is kapni [link]
De a G27-el is nagyon szemezek.Szóval fontos lenne a jó kormány. Pl. mikor régen f-es astrán volt jó volt az is, de utána mikor átültem egy e46...szóval ég és föld. És nem komfortot emelem ki, hanem az irányíthatóságot.Annyira jó, mindig csak mennék vele, ne ezért szeretnék egy jó kormányt, de nyilván a hátsó kerékhajtás is élvezetesebb...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest