- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Nem az Nfs(ek) lesz(nek) amivel majd játszani fogok, a fő irány Iracing, Live For speed, stb.
Szóval elsősorban szimuláció, csak másodsorban arcade.Gondolom az ilyen játékok szimulator játékok több kormány tipust/márkát támogatnak.Nekem ez lenne a lényeg.
Már kérdezgettem a kormányos topikban, de még nem tudok dönteni.Ami neked van annak ez egyik kis tesóján gondolkodok(DFGT)a 900 fok miatt de az is marha drága újonnan.Nézegetem a majd a használtakat, csak bizonytalan vagyok ezekkel kapcsolatban.Pl. miét van ennyi g27 eladó?
De ha veszek is használtan akkor biztosan garisat fogok.
Tényleg, a G27-el lehet szekvenciálisan is a bottal váltani?(vagy csak H-ba?jó lenne mind2ő)Szerk:
Most néztem, lehet olcsóbban is kapni [link]
De a G27-el is nagyon szemezek.Szóval fontos lenne a jó kormány. Pl. mikor régen f-es astrán volt jó volt az is, de utána mikor átültem egy e46...szóval ég és föld. És nem komfortot emelem ki, hanem az irányíthatóságot.Annyira jó, mindig csak mennék vele, ne ezért szeretnék egy jó kormányt, de nyilván a hátsó kerékhajtás is élvezetesebb...stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest