- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Nem az Nfs(ek) lesz(nek) amivel majd játszani fogok, a fő irány Iracing, Live For speed, stb.
Szóval elsősorban szimuláció, csak másodsorban arcade.Gondolom az ilyen játékok szimulator játékok több kormány tipust/márkát támogatnak.Nekem ez lenne a lényeg.
Már kérdezgettem a kormányos topikban, de még nem tudok dönteni.Ami neked van annak ez egyik kis tesóján gondolkodok(DFGT)a 900 fok miatt de az is marha drága újonnan.Nézegetem a majd a használtakat, csak bizonytalan vagyok ezekkel kapcsolatban.Pl. miét van ennyi g27 eladó?
De ha veszek is használtan akkor biztosan garisat fogok.
Tényleg, a G27-el lehet szekvenciálisan is a bottal váltani?(vagy csak H-ba?jó lenne mind2ő)Szerk:
Most néztem, lehet olcsóbban is kapni [link]
De a G27-el is nagyon szemezek.Szóval fontos lenne a jó kormány. Pl. mikor régen f-es astrán volt jó volt az is, de utána mikor átültem egy e46...szóval ég és föld. És nem komfortot emelem ki, hanem az irányíthatóságot.Annyira jó, mindig csak mennék vele, ne ezért szeretnék egy jó kormányt, de nyilván a hátsó kerékhajtás is élvezetesebb...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- BestBuy topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest