- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Ne várj, igen team matchet akarunk menni, azaz ketten, több játékos ellen , nem pedig 1v1-be. (akár együtt, vagy csak összedolgozva)
Mindketten Europe alatt logoltunk be, mégis, group megnyitása után, teleport playernél odateleportálok, de az autóját nem látom! A többi játékosét nagyrészben igen, de az Ővét nem.
Kék pontok alatt (gondolom a futamoknál) nyomunk egy Multiplayer gombot (egyszerre), várakozik , keres.. behív, de soha nem ugyanoda.. Össze is játszanánk, de nincs, hogy, mert mindig más játékba rak be. Ezt elpróbáltuk kb 10x, sosem kerültünk egyhelyre. Én 2-es vagyok, Ő 3-mas, viszont a játékaimba 2-estől 5-ösig rak be playereket.
-
tutuhawer
őstag
Szasz. Ennél egyszerűbb a szitu, nem figyeltem oda. Tudod jól, Bence teljes embert kíván, ilyenkor lehet, hogy látok kék üzeneteket, de nem mindig tudok írni.
Azt, hogy Hungary, nem írom ki, azért annyira nem szarom le. Akkor biztosan kevesebb ellenfelem lenne, ami nem jó... És a fos game miatt nem borulok ki sose, a benne levő emberekkel van a bajom. Mielőtt megkérdezi valaki: nem, nem az oroszokkal. A legidegesítőbb dolog a játékomban még csak nem is a csalók sokasága, a cset hacker vagy a többi szemét, hanem akkor leszek igazán buta, ha hibázok verseny közben.Civilek, féktáv, rossz powerup-használat, mert néha abban is lehet bénázni... ezek csak zavarnak igazán. Amikor írok, nem kiakadok hanem néha elkeseredek, amikor KODIIII a "nem olyan rossz versenyző", az autókat jól ismerő bemondja a tutit, és szólok, hogy ne, és én vagyok a szemét. szeriintem ez nem jó így, ezért írktam pár sort
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ANNO 1800
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő