Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Ne várj, igen team matchet akarunk menni, azaz ketten, több játékos ellen , nem pedig 1v1-be. (akár együtt, vagy csak összedolgozva)
Mindketten Europe alatt logoltunk be, mégis, group megnyitása után, teleport playernél odateleportálok, de az autóját nem látom! A többi játékosét nagyrészben igen, de az Ővét nem.
Kék pontok alatt (gondolom a futamoknál) nyomunk egy Multiplayer gombot (egyszerre), várakozik , keres.. behív, de soha nem ugyanoda.. Össze is játszanánk, de nincs, hogy, mert mindig más játékba rak be. Ezt elpróbáltuk kb 10x, sosem kerültünk egyhelyre. Én 2-es vagyok, Ő 3-mas, viszont a játékaimba 2-estől 5-ösig rak be playereket.
-
tutuhawer
őstag
Szasz. Ennél egyszerűbb a szitu, nem figyeltem oda. Tudod jól, Bence teljes embert kíván, ilyenkor lehet, hogy látok kék üzeneteket, de nem mindig tudok írni.
Azt, hogy Hungary, nem írom ki, azért annyira nem szarom le. Akkor biztosan kevesebb ellenfelem lenne, ami nem jó... És a fos game miatt nem borulok ki sose, a benne levő emberekkel van a bajom. Mielőtt megkérdezi valaki: nem, nem az oroszokkal. A legidegesítőbb dolog a játékomban még csak nem is a csalók sokasága, a cset hacker vagy a többi szemét, hanem akkor leszek igazán buta, ha hibázok verseny közben.Civilek, féktáv, rossz powerup-használat, mert néha abban is lehet bénázni... ezek csak zavarnak igazán. Amikor írok, nem kiakadok hanem néha elkeseredek, amikor KODIIII a "nem olyan rossz versenyző", az autókat jól ismerő bemondja a tutit, és szólok, hogy ne, és én vagyok a szemét. szeriintem ez nem jó így, ezért írktam pár sort
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest