-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norwich
tag
"Bevitel után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád).
Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.) "Ezt írja az oldalon. Nekem a bankártya adatok megadása után valami 1500HUF - ot írt. Oo
"If your bank account information is not accurate, all transaction will fail and the money will be returned to your PayPal account. You will be charged a 1,500 HUF return fee."Ezt hogy csináljam meg? >> "Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját"
Bekell menni a bankba?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megadtam a belépési adataimat, a kolléga belépett, én idegeskedtem 10 percet, és mire kész lett, készen lett