Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Putyin90
üzenetére
Ez nem szimulátor játék. Marha messze van tőle... ez klaszikus arcade játék.
To all: Az hogy lehet, hogy sík terepen az RX7-em 257-et megy végre, most meg megfutottam a 350-et. Ok hátulról meglöktek, na de ennyire?

mod:
Thunderzolee: Nekem még nem dobott ilyet szerencsére. De tegnap este pl, nem tudtam kapcsolódni egyszerűen a szeróhoz. Kénytelen voltam aludni pár órát és hajnalban folytatni.

-
Szelep
senior tag
válasz
Putyin90
üzenetére
Azért ez igen csak messze áll egy szimulátortól.
Szerintem nem lenne sok örömöd benne, ha kormánnyal próbálkoznál.Thunderzolee: Engem minden este halálra sz*pat ez a hibaüzenet. Szóval csak délután szoktam játszani.

Szerk: Találkozott már valaki olyan hibával, hogy versen alatt nem tud powerupot használni? Néha előfordul nekem. Ma pl csak a slingshotot nem tudtam használni, minden mást igen, a köv. versenyen meg már tudtam használni.
Van, hogy nem tudom használni a powerupokat és kis idő múlva jón a server error, de van, hogy csak 1 futamig tart és utűnna minden rendben. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem nem lenne sok örömöd benne, ha kormánnyal próbálkoznál.