Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
na megmatricáztam ezt is
-
sunny84
senior tag
válasz
GrotESC #16173 üzenetére
expoler cash számít a th ban csak ezt maxxold ki 50 % ra , lighting reflex az a ready újratöltése , pursuit cash az csak a zsaruzásban számít ( team escape és single zsaruzás ) , race cash ez pedig a versenyekben nyert lóvét emeli ( de még lehet a t. e -t is futamnak számítja de ebben nem vagyok biztos ) ..........
Üdv,
S -
sunny84
senior tag
na car prize packból 3ezernél nyitottam egy k...a black suprát
, garázsnak jó lett
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #16094 üzenetére
képes voltál 1 órát őrjöngeni a gép előtt a csaló rendőrök ellen ?
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #16090 üzenetére
Elnézéséteket kérjük a 30,000-es mérfölkő ajándékának a csúszásáért. Ahogy észrevehettétek, a kampány során nagyon sok játékos aktiválta az előző, Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot a weboldalon, ami ahozz vezetett hogy az oldal nagyon sokszor összeomlott. Ez pedig ahhoz is vezetett, hogy sok játékos nem csak a jutalmat nem kapta meg, de a játékba lépni sem tudtak, vagy SpeedBoostot vásárolni, ezért ideiglenesen leállítjuk a kampányt, amíg a fejlesztőink nem javítják ki ezeket a hibákat a weboldallal és a játékkal. Megértjük, nem ezt vártátok tőlünk, de kérjük értsétek meg a helyzetet.
A mérföldkövek a csoportunkban nem szűnnek meg.
Továbbra is meg akarjuk köszönni nektek a támogatást. Nem gondoltuk volna hogy a játékosok száma az akciónkban ennyire hatalmas lesz! Most megkérünk mindannyiótokat, hogy adjatok időt a csapatunknak, hogy kijavítsuk, és növeljük a rendszerünk, hogy a jövőben is tudjunk adni hasonló ajándékokat.
És most a valóság.
Kérdés: Mennyit kell várnunk a kódunkra?
Válasz: Becslések szerint, ez 3 vagy 4 hetet fog igénybe venni.Kérdés: Meg fogjátok adni mindet, vagy nem?
Válasz: Igen, továbbra is folytatjuk a kampányt a csoportban. Előre találhattok majd új sorokat és gépeket.Kérdés: Kompezálva lesz a várakozás(?). Mit mondasz?
Válasz: Csak egy megjegyzés. Át fogjuk gondolni.Kérdés: Mikor fogjuk megtudni hogy milyen gépet kapunk majd a 30,000 és az 50,000-es mérföldkő után?
Válasz: Néhány nappal a weboldal és az aktivációs rendszer elkészülte előtt.Kérdés: Követeljük hogy a bűnös megbűnhődjön!
Válasz: Ezek a felelősök a Ford F-150 SVT Raptor lökhárítójához lesznek kötve, és részesei lehetnek egy Team Escapenek. -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16033 üzenetére
ha t. e -re használod akkor nem kell komoly cucc bele , de ha építed akkor az alsó 3 piros legyen főleg a zsaruzás miatt , skillben maxra a ram ( 50 % ) , kerék felfújás , evade újratőltés és ready újratőltés
(#16034) }{3@Đ$}{0ot : több játék szerón bizonyították hogy sz@rt sem ér a munkájuk :/
-
sunny84
senior tag
ea keze van benne mert túl nagy gombóc volt nekik az rs 4.0
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #16020 üzenetére
kiadtak egy közleményt kód 2 vagy 3 hét múlva
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16005 üzenetére
holnap lesz nagyvalószínűleg , ha jól informálódtam
-
sunny84
senior tag
válasz
Biciklista #15946 üzenetére
ha shine matrica csomagot aktiváltad anno az is ilyen fb -s volt akkor már nem kaphatsz z4 et :/
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #15920 üzenetére
-
sunny84
senior tag
én mind a 6 profilomban 4.0 át kaptam , Laci barátomnak is gyorsba beváltottam és ő is 4.0át kapott
jelenleg így áll a fő accba -
sunny84
senior tag
nincs itt gond boldogság van
-
sunny84
senior tag
33rp-ckww-w6h7-qxgp
porsche Gt3RS 4.0 örök -
sunny84
senior tag
kis old bömbölőt bedobom ide , körbematricáztam
ETOM : van mikor kiszemel pár embert hogy nem enged fel vagy ledobál ha túlterhelt a szeró, régen is volt hasonló mikor a sokan voltunk csak a boostosokat és a startereseket engedte be :/
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #15796 üzenetére
mi van sok volt az agancsos kóla ?
minek iszik aki nem bírja azt össze vissza írkál jobbra balra
-
sunny84
senior tag
nekem jó a hivatalos oldal , a játékal se volt gond , 50 b classos futamot nyertem ( csaló is marha kevés fent ) , persze a kedvenc pályámon
és kis lazulás céljából
[link] -
sunny84
senior tag
akinek nem megy a játék vagy errorozik az állítsa 2013 május 20 ra a gépet és apex eun indítsa simán megy , simán mentem , csaló 1 szál sem volt
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15526 üzenetére
az egy régi hack vagy artmoney és azóta úgy ragadt ... nem takarították le / ki
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #15498 üzenetére
minek iszik aki nem bírja
üdv és jobbulást
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #15330 üzenetére
nem megy feljebb így , gyorsan lelépsz , max garázsba belépsz 2 menekülés után és 1 es lesz megint , persze úgy már nem lesz 160 / óra hanem 100 mondjuk de az is marha jó , simán ki lehet pörgetni pár nap alatt legálisan a 2000 menekülést
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #15326 üzenetére
1 perc alatt 3 menekülés 1 óra alatt 180 , igen gyorsan meg van így ez a fajta acsi
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
mindig csak morogtok mint valami vénasszonyok
komolyan mondom , de a garázshelynek örűltök azért
?
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom hátha hamarabb elkel , egy jó barátomé a cucc
[link]
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom pilóta lesz a fiam is
-
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14795 üzenetére
csak vigyázni mert én is ott csavargok a bandában
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14772 üzenetére
tudom hogy a murci jobb dragra csak alternatívának írtam a boos 12 -t
, de nem mellékesen megjegyezném porche gt3 rs sima és 4.0 meg a gt2 , cinke , f1 mellett egyik sem rug labdába dragon sem
#14774) ETOM a panamera igazi lomha dög , versenyre alkalmatlan max privire , team escapre is nulla , hobby autó és garázsdísz egyben
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14768 üzenetére
boss 12 dragra max vagy team escapre másra nem mert olyan mint egy tank , lfa jól néz ki hangja über de amúgy nem tutkó m3 gts sz@rrá veri .. a . ban roadster murci nem rossz , de ott használod ahol akarod
ui
(#14770) Old Cyborg enyém ilyen -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14764 üzenetére
sztem arra gondolt hogy oda építetted mert s classban f1 , 911 , pagani , stb ellen kisebb az esélyed mint mondjuk a class ban .. , de ez nem azt jelenti hogy nem verheted el őket , mert van sok nyomi a worldban
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14762 üzenetére
némely autónak marha erős a nitroja ( pl mr2 , rtr x , cinke , f1 stb stb ) , ezáltal nagy előnyre tesznek szert perfect startban és nitrozás közben is , ezért nem szokványos a nitroja hanem cosmic-us a többi döghöz képest , a csalóknál is van ilyen de az más tészta 1 nitroval 410 -20 on vannak rögtön
-
sunny84
senior tag
azért korántsem arról van szó hogy temetni kellene a játékot , csak úgy szólok
én már olyan infot is hallottam hogy dice is belenyúlna szívesen -
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #14636 üzenetére
az nem autó hanem dodgem
#14637) }{3@Đ$}{0ot hogyne persze , én eddig söröztem most meg böngészek
, keresgélje a halál ezeket elég volt már a majd 3 év alatt
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14631 üzenetére
tehát én 2 autót használok e ben , lazább kanyaros de viszont több egyenes vonalvezetésű pálya az scirocco , kanyargós kis kigyorsítós az 200sx ennyi
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
#14571) Micsurin
EA originbe [itt] belépsz és áthúzod másik mailre lehetőleg gmail , hotmail vagy windowslive legyen
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14569 üzenetére
enyém is pont ahogy arra a tetves csalóra írtam kifagyott :S , én nekem utána elgurult a gyógyszer és gt2 -t a másikprofilommal bevittem , de kb 20 futamól 9 autofinish " bajnok " volt
-
sunny84
senior tag
Szevasztok , aki próbálkozik ezzel az új driveres car prize marhasággal annak van infom bejött már pár arcnál , tehát új driver és azon belűl csinálsz még 2-t és a 3 ikban nyitod a kártyát ... nagyobb az esély a jó dögökre
Üdv
-
sunny84
senior tag
rtr x jó dög bár cinkék és f1 ek mellett ízadós a mecs
, porsche sem rossz bár már nem a régi önmaga de a top 10 ben még benne van
-
sunny84
senior tag
én ezeket kaptam 2 nek örűltem nagyon
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14377 üzenetére
e ben 200sx és a sciricco jó
, alacsony a statuk és lehet még pár dolgot rakni beléjük , többibe nem sok mindent tudsz rakni mert ugrik d be rögtön :S
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14249 üzenetére
m6 coupe bent van 1,4 misi igc -ért , az m1 procar -t boostért lehetett megvenni mikor bent volt , most egy ideje kivették.. ezért nem érhető el , de biztos viszont fogjuk látni , 5000 sb körül karistólt anno
-
sunny84
senior tag
nem tudom merre jártok de apex us -on több futamot mentem és t.e ztem is mellette + kavicsoztam 1 profilomban és nem vágott ki 1 x sem
-
sunny84
senior tag
Sziasztok , üdv mindenkinek megérkeztem , a vártnál picit hamarabb mert így is ez a kis kiruccanás kis híján 50 ezerbe fájt :S , látom lesz sok változás megint , kiváncsi leszek hogy sikerűl e megvalósítani probléma mentesen , sok rohadt csaló változatlanúl maradt többi meg majd elvállik :S
-
sunny84
senior tag
na fiúk lányok
hosszú eltávra megyek , egyik barátom szedi a kavicsaimat innen is még 1x köszönet neki , majd 1 x leszek megjelenek mint a Szűz Mária
Na sziasztok legyetek jók vagy rosszak
Üdv mindenkinek
-
-
sunny84
senior tag
#14136) Desmond74
anno még kiscsikó koromban így építettem r32 -t elégé jó volt ahozképest amit a verda kévisel
p - z - k - k - p - s#14137) }{3@Đ$}{0ot
sirály -
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14131 üzenetére
várjuk szeretettel
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14046 üzenetére
nézd már egy bf es kolléga , légy üdvözőlve
-
sunny84
senior tag
nyugi , nem ér annyit ez a f@s játék , én is akartam minap venni boostot de mentem pár multit és hasonló dolgok fogadtak
erre mondom nagy lóf@szt a picsájukba a fejlesztőknek hogy nem tesznek 3 éve semmit azért sem veszek , itt a szép idő menni kell a családdal sétálni
(#13993) UFO1 : nekem is már olyan nagy a tiltott listám hogy sztem 3 profil baráti listám kijönne belőle
, te tényleg annak nincs határ szabva ?
-
sunny84
senior tag
itt a lényeg nem a mocsok szeró
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74 #13926 üzenetére
merga csak 1 lelketlen taliga
, honda a menő , én is starter meg egyébb boost vásárlás helyett még veszek pár kanna olcsó benyát mert tutkó hogy tavasz közepétől drágul hogy mire mennénk nyaralni meg utazgatni 460 legyen literje
, b@ssza meg orbán meg a többi is
nem csak ezért amúgy is
-
sunny84
senior tag
azért még ezzel is oda lehet pörkölni -b- ben is
( egy régi majd nem feledésbe merűlt profilommal kerültem 1 et 2
-
sunny84
senior tag
meglesem már azt a nagy all in -t
, bár a t.e -től hányok még mindig , de hátha nem hányom le a monitort vörösborral
-
sunny84
senior tag
mivel a kliensbe nyúltak bele ez alapjaiban megmozgatja a játékot , de megszoktuk már az évek alatt hogy kijavítanak 1 nagyobb hibát és helyette lesz 2 másik ..... , teljes játékbeli tevékenységem alatt mellesleg én 1x kaptam memory hiba üzit azt is még win 7 en mikor omladozott a rendszer ..
-
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom eddig csak értékesítési menedzser voltam 1 komoly cégnél most előreléptettek ügyfélkapcsolati menedzsernek is 2013 február 4 én
, jó pozíció nagy felelősséggel de megéri
-
-
sunny84
senior tag
nagy tévedés hogy a th alig ad valamit , az elmúlt hetekben sok ultrát adott .. több profilomban is , jó persze ad skilleket is meg race cucokat +egyebet de nem panaszkodom 200 nap felett jól adogat , jelenleg egyik profilomban 279 nél járok , anno 320 körül hagytam abba mert meguntam
-
sunny84
senior tag
semmi gond nincs vele simán bejön , nem tudom mi lehet a gond nálad
-
sunny84
senior tag
kicsit én is el táncoltam a worldtól és lanon dirt 2 ztem haverral
, [1körös futam vidink] ami teszt is volt hogy futunk kormánnyal , a no fear - es subi az enyém
Tutu-nak biztos bejön mert 2 subi van benne
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
SylarHUN #13266 üzenetére
a nagy lóf...t , van 1 teljesen igc accom a többi mellett csak earn boost lett benne meg a free kódok ennyi , és minden autóm full és nem toltam napi 1-2 óránál többet ennyi .. , én is kivi voltam a dropra és szépen adott a játék , már azt az accot nem használom csak úgy van ...
-
sunny84
senior tag
válasz
tatabike #13233 üzenetére
sajnos szoktam meg gyorsaságiakon is látom őket igen sűrűn ezért fáj ennyire hogy ilyen szar itt az r32 - r34 - r35 , evo -k , subi -k stb japó tuner dög
, ezért örülök is hogy a honda nem került bele ebbe a trágyába .. lehet japóktól nem kaptak annyi pénzt és ezért sz@rul állították be az autóikat
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom hogy újabb ráncfelvarráson a nismo r34 em
[link] -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13028 üzenetére
lfa val is lehet jól menni , csak kell hozzá rutin
, nagyon számítanak az ívek , meg hogy fekteted be a kocsit a kanyarban .......persze rtr x és gt3 stb időt nem hoz ha azzal is jól mennek .., anno volt hogy evorával ( pedig ez sem top autó ) kipicsáztam gt3 at a stadium chase pályán , ívekre bedobta a porschet a srác megcsúszott , falon húzta magát , stb kapkodás
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #13008 üzenetére
sok matricát lehet szerkeszteni csak időigényes
, jobbra balra kell takargatni , forgatni , nyújtani stb és lehet faszákat alkotni ... pl itt a [drag r35 másképpen ]
-
sunny84
senior tag
én mondok ennél jobbat 1,5 éve volt valami ffthailand vagy valami ilyesmi most nem vadászok képeket , videoval képpel küldtem ea -nak + report gomb is repült , 2 napja összefutottam vele vígan tolja
és ami a legfaszább felismert , írta hogy mi már találkoztunk régebben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Foxpost
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest