- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz 1NST1G8R #1690 üzenetére
nem tudom , hogy megy ez az egész privátoztunk ma egy sráccal ő 46 szintű én 43 skilek plafonon mindketőnkél. sylvivel nyomultunk , több mint 100 as értékkekkel volt gyengébb a sylvie s ott volt a fenekembe végig ha csak egy kis hibát vétettem már nem bírtam befogni. ugyan így m3 al is mentünk a gyorsulása volt 3-5 pontal mint nekem , de rajtnál elhuzott s nem bírtam utol érni , sőt ha netán beértem s jött egy egyenes akkor is elment.
Kezdem azt mondani ez az egész valahogy pofára megy , van akinek jól megy a rosszabb kocsi is valaki meg pumpálhatja pénzel , tele partal a kocsit s akkor is szar , olyan egy kiszámíthatatlan fos az egész hogy borzalom, de leszarom játszom vele míg meg nem unom s utánna eldobom ennyi.Más
Srácok ma végre megtört a jég , ma nyertem 1 pro tuned t1 es gumit 4-7-9 értékkel kb 1 hónapja nem kaptam tuned cuccot , a lényeg szerintetek cseréljem a sylvin a gumát , most egy 4-4-12 pro race van fent .vga
-
tutuhawer
őstag
a gumit ne cseréld ki szerintem. A 100-zal gyengébb silvia nagyon bántó így első olvasásra. Ha biztosan tiszta a sofőr, akkor legalábbis fura a játék. Ezt persze eddig is tudtuk, de hogy ennyire...???
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NFree
addikt
-
SylarHUN
senior tag
válasz LamerGyuri #1705 üzenetére
Lehet boost-ért venni, arany, ezüst és bronz kártyákat és azokban vannak ezek.
T3 (1200 boost / kártya) T1 (600 / kártya) T2 (900 / kártya).PSN: Xbox:
-
1NST1G8R
senior tag
Pont megveszem a body kitet meg az ültetést erre server down... Fél óra elvileg....
Fortune doesn't favor fools.
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1708 üzenetére
a nagyobb áruházakban kapható a dobozos verzió, amiben kód van csak. 576kbyte, cd galaxis, mediamarkt, néha ipon.hu is. Ezeket tudom én. Kár, hogy akcióban még nem láttam a kódos megoldást, mert még 1X se vettem meg. Pedig ha fél éve egyetlen egyet meg tudtam volna engedni, akkor mennyi kocsim lenne, de így sajnos ez van. Aztán van sms küldéses verzió, ami 2X drágább, mint a bolti doboz, én mégis eküldtem egy sms-t, mert azt ráérek 2 hónap múlva kifizetni, ha lesz pénzem.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
werevolf593
tag
Üsgündür!
Van egyszerűbb, csak időigényes!
Jó sok sörrel, meg sajtostallérral "bebúsztolod" magad egy légkondis szobába, kényelmes forgó fotelba pár hétig, és nyomod a multikat...Aztán csak gyüvik valami...
Bocsesz ezt igazából az #1708-ra akartam válaszolni....
Csak kezd kiújulni a KronenBourg szindrómám...[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
werevolf593
tag
válasz LamerGyuri #1712 üzenetére
8000 boost pontot ad egy starter pack, a csalás érzésétől ne félj, sokan orrba--szájba vásárolják....
Dzsamana...? Ragarda!
-
1NST1G8R
senior tag
Na összefutottam egy ilyen Mazdával, hát valami iszonyat módon gyorsul, már már röhelyes, mint az a T2-es Audi... (hogy lehet ezt megszerezni? ) Új verdák közt nem láttam, ez is valami promós kódos bércucc, vagy nyerni lehetett? Mondjuk ilyet T1es kocsinak berakni elég gáz, aki ilyennel megy kb olyan mintha csítelne, túl nagy előnyben van.
-
tutuhawer
őstag
A TCM-féle információk itt. [link]
akárki jöhet, ez egy felvonulás, beszélgetés, fotózások - akár menet közben printsceren gombbal is. A külön groupokra osztott menet, majd pedig csere-bere lehetőséget ad a többi sofőr megismerésére is. A 3-as csatornában lesz majd a menet. A pontos időt én se tudom, nem vagyok belső ember én sem. Ma szerintem megtudjuk, GERBAZS vagy TCMBULLITT írni fogja a tcm-en.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
SylarHUN
senior tag
Brutális a mazda.
Bár volt olyan Silvia ami levert, de nem jellemző. Még a T3-as enyhén tuningolt kocsikat is megeszi egy kanyargósabb pályán. Persze sofőr függő.
Tutu-val mentünk egy párat, bár akkor még stock volt a verda, na ő T2-vel is lenyomott.
Azóta viszont, beficcent a szekérbe néhány pro cuccos.PSN: Xbox:
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Illdanan #1721 üzenetére
Na pont errol beszelek, 7-es szinten igy felhuzva, kivancsi vagyok hany gold kartya pakkbol jott ossze neki ez a tuning... En 18-as vagyok, tegnap vettem 2 gold szettet, 3 pro cuccot dobott de igy is csak 216 overallra futotta belole...na mind1, ez van, ha perkalsz elonyhoz juthatsz, ha nem varj evekig mig leesik valami hasznalhato.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz SylarHUN #1722 üzenetére
Jo neked. En 40 eurot nem szivesen aldoznek ra egyelore, de ha romlik a statom lehet majd elborul az agyam es en is befizetek...
Kar hogy nem lehet ugy beallitani hogy versenyen kulon rakja a fizetos jatekosokat meg az ingyeneloket.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Gyerekek kéne egy kis segítség! Nincs előre megadva melyik pályákon ad extra tuning cuccokat? Mert ott áll a Lotusom a garázsban hasztalanul. És egyre olyan ellenfelekhez tesz be a rendszer akikkel szemben az RX7-es-emnek kicsit sincs esély. (A1esek, Gallardok, tuningolt Lotusok.....)
All→M8
-
LamerGyuri
senior tag
válasz callmeakos #1725 üzenetére
Csak egy picit kellet volna visszafelé olvasnod pár hsz.-t: [link]
De itt van az oldal linkje is: team-ger.net"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
callmeakos
veterán
-
NFree
addikt
Srácok a tegnapi frissítés óta nekem , elsötétült a játék Nvidia karim van . Sajna a játékban lockolták az az opciót ahol a fényerőt lehet állítani.
Nos nállam van csak ez a probléma vagy esetleg másnál is előfordult , s mi lenne a megoldás???vga
-
1NST1G8R
senior tag
-
tutuhawer
őstag
Új infó a magyar kézikönyvről: hamarosan indul egy oldal, ami a qwqw után új dimenziót fog jelenteni és LANDA81 barátommal biztosan nagyot dobbantunk. NOMISH és egy webfejlesztő barátja is bekerül a csapatba. Remélem, hasznos lesz a nfs world játékosainak a leendő oldal és a kézikönyv is...
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1734 üzenetére
Köszönöm a "színes" észrevételt, igen, én is az egyszerű, átlátható felületre szavazok majd, mert a funkció kell, hogy elsőszámú legyen. Az igény nem a túldíszített mocsok, hanem a tiszta, de főleg hasznos. Ha tényleg fasza lesz, akkor én teljes mellszélességgel fogok az oldal mellé állni. Egyeztetés folyik egyelőre... EU-s pénzekre pályázunk
-
vv5204
senior tag
válasz 1NST1G8R #1734 üzenetére
Egy kis off. Olvastam az aláírásodnál, hogy milyen géped van.
Nekem ugyanez a beltartalom van egy 5830TG TimelineX-ben. Ha be van
kapcsolva nálam a húzás 2.9 GHz-ig, akkor rövid időn belül túlmelegszik a
proci, majd takarék módba teszi magát, ami játék közben azonnal érezhető.
Ha az energiavakarékosságnál 99%-ra állítom a max. CPU használatot akkor
nem húzza, így nem melegszik túl.
Arra lennék kíváncsi, nálad fennáll-e a jelenség? -
1NST1G8R
senior tag
Szerencsére nem, "CPU Throttling"-nak hívják egyébként a jelenséget, de biztos tudod. Nekem eddig csak a GTA4 szaggattott és az is elég fura módon, és akkor is ha nem volt felmelegedve a proci, szóval lehetett más oka is de nem volt kedvem szórakozni vele. Próbáld meg kipöckölni pár kupakkal hogy kapjon levegőt alulról, én így használom és 10 fokkal kevesebb értékeket mértem játéknál mint ha simán asztalon tartanám (így max 75-re megy fel), de egy notebook hűtő valszeg még többet dobna rajta. Megoldásnak van még egy ThrottleStop nevű progi, vagy újrapasztázás, van akinek az jött be. Egyébként minden minden beállítás és driver alap, energiagazdálkodás max, bios V1.02, és csak hálózatról használom.
-
vv5204
senior tag
válasz 1NST1G8R #1738 üzenetére
Köszi a hosszú választ!
A külföldi nevét tudom. Az emelés megvan rég és számít 1-2 fokot. Hosszú távon az újrapasztázás kéne, de még nem szántam rá magam. A progit letöltöttem, de nem láttam benne hőfok szabályzási lehetőséget. Bios 1.05 is fent van. Várom az őszt, ha 25 fok alá megy a hőmérséklet ritkábban csinálja. -
callmeakos
veterán
Egy kis közvélemény kutatást tartanák.
Ma jártam az 576-ban és láttam a játékot potom 4000 forintért (Többek között jár 60.000 kredit, 8000 boost,1 Supra, 1 z4 és egy Cayman)Aki esetleg megvette, elmondaná nekem mi van a dobozban? Egy CD vagy csak egy papír egy kóddal. (Nem mintha befolyásolna valamit, mert szeptemberben rohanok is megvenni mert öbb mint best buy ajánlat )
All→M8
-
SylarHUN
senior tag
-
1NST1G8R
senior tag
Szivesen. A pasztazast csinaltasd meg nyugodtan mert nem draga, asszem 2-3 rongyert berakjak, 2 meg a paszta szoval 5-bol megvan. Noti hutot meg beprobalhatod hozza ha nem hoz eredenyt, ugy mar szerintem tuti jo lesz. ThrottleStop-ban pedig profilt kell csinalni, ott lehet beallitani a hofokokat meg a szorzokat, csak az a baj vele hogy attol meg ugyanugy fog melegedni csak kesobb szabalyoz le es igy kinyirhatod a procit, szoval inkabb a hutesre gyurj ra.
-
tutuhawer
őstag
kiváló volt a kocsid, de azért röhögtem, hogy törött volt a szélvédője A lényeg, hogy rajta lettél a fotón, és nfree is odakerült. Zsír. A proharverből jópár sofőrrel fotóztam és/vagy gurultam kicsit, csak az a szar, hogy alt+f4-gyel kellett távoznom, hogy ideérjek melóba
-
tutuhawer
őstag
az a poén még cream7 és n0xw1ll fotóin, hogy caci nem merte vállalni szemtől szemben a fotózást
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #1746 üzenetére
Ja jó volt én azon kuncogtam , hogy volt egy kis összevisszaság néha de a vége jól sült el .
Privátba küldj egy e-mailt s elküldöm a fotókat.Papi
AZ rx7 et a legnehezebb pingálni az alkja miatt kevés dolog mutat rajta jól , az én kicsikém ezért egyszerű.Más
Srácok egyszer egy skyline vagy m3 talit vagy sylvia talit kéne összehozni szerintem az lenne a fainvga
-
LamerGyuri
senior tag
Remélem egyszer én is itthon leszek végre valamelyik gurulásnál. Silvia-s tali mehet. Biztosan jól mutatna az én matrica és bodykit nélküli, faék sárgám is
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Beeerka
aktív tag
Egy pár kép a mai krúzról:
ITT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest