- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz Beeerka #1100 üzenetére
Így van, így már helyes. A dodó kacsát meg letörlöm a GTR-ről hamarosan... Nem miattad (pedig de igen)
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
sunny84
senior tag
én csak két gyöngyszememet mutattam meg az m3 gtr -t és a sky r34 et
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
gyuri00
aktív tag
én ma raktam fel a játékot és játék közbe mindig kikapcsol a gép valakinél már volt ilyen hiba? eddig egyszer se fordult még elő ilyen csak ennél a játéknál
-
NFree
addikt
Na üdv mindenkinek ujra ithon , hogy mennyi minden történik jaj
Kedtől én is hasítom a betont addig , sok sikert mindenkinekvga
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuri00 #1103 üzenetére
soha, de sok embert ismerek, nem is emlékszem ilyen problémára. De ha fenn leszel éjszaka, a www.needforspeedworld.qwqw.hu oldalon a chatben mondhatsz még dolgokat a problémáról. Este 10-től dolgozom, és kb 22:15-től leszek benn a chatben. A gépekhez nem annyira értek, mint itt páran, de a játékot ismerem jól. Az oldalon regisztráció nem kötelező, de ajánlott, meg az is, hogy legalább egy rövid bejegyzést, megjegyzést tegyen mindenki a vendégkönyvbe, ha mást nem is... A nfsworld hivatalos kézikönyvének fordítását a tegnapi éjszakás műszakomban befejeztem, gondoltam benyomom itt is a hírét. LANDA81 hamarosan pdf formátumba szerkeszti, és bemutatjuk, kicsit kibővített értelmesebb, mint a hivatalos.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuri00 #1103 üzenetére
tessék, sylarhun a géphez meg a játékhoz is ért. Pár nap, és menni fog a játék, meglásd.
-
Beeerka
aktív tag
válasz SylarHUN #1106 üzenetére
Én inkább memória-winchester irányban gondolkodnék, a játék nem nagyon terhel, mivel csak 1 magot használ, videókarit viszont igen. Memtest86-ot futtass, lehetőleg a kiirós fajtát, ne a win alól indíthatót, de teszt erejére egy prime95 blend test, vagy intel burn test is megfelel, mindkettő terheli a memóriát is, közben hőfokokat hwmonitor, core temp, aida valamelyikével figyeld.
Winchestert pedig a hdsentinel-el tudod tesztelni.
Prime & IBT párossal a tápodat is meg tudod kergetni.[ Szerkesztve ]
-
Zolcsy82
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond? FAGYÁS ! ! !
FATAL SERVER ERROR 7
-Mostmár túl gyakran csinálja !!!
-Google nem dob valami sokat, és írják hogy a game reinstall nem segít....
-Szénné fagy még a routerom is, és utánna még net sincs... -
gyuri00
aktív tag
hát megpróbáltam ma is de ugyanúgy lefagy át raktam a memóriát másik slotba de akkor meg már indulásnál játszottam a dead space 2 is régebben de ott semmi ilyen hiba nem fordult elő sose mikor játszottam 2-3 órát akkor se :S itt meg max 20 perc és ki is kapcsol
Köszi mindenkinek a segitséget azokat a programokat meg megnézem de nem nagyon értek hozzájuk inkább újra rakom a játékot hátha jó lesz
-
Beeerka
aktív tag
válasz gyuri00 #1113 üzenetére
Itt nagy valószínűséggel HW hiba lesz, nem játékhiba. Az, hogy kikapcsol, akár hővédelem miatt is lehet. Érdemes lenne letesztelni minden komponenst, Memória-Cpu-ra Intel Burn Test / Prime95, videókártya 3D Mark / 3D Vantage, közben hőfokokat nézni.
Procid max 68 fokos lehet, de 60 fölé tartósan ne menjen, VGA akár a 100 fokot is bírja, így annál nem hiszem, hogy túlmelegedés fennállna. -
tutuhawer
őstag
válasz Balller #1116 üzenetére
Picsába, már többször fel akartalak venni, de mindig elfelejtettem, majd a patch után bejelöllek...
-
tutuhawer
őstag
A ma reggeli 1 órás munkám. Gyorsan összedobtam. A színeken még variálok, a kis csilagokkal kapcsolatban kritikákat elfogadok...
-
NFree
addikt
srácok nektek , adott már ugy a játék tuning cuccot , ahogy a régebben linkelt német oldal leirkálta , hogy meik pályán esetleg mit lehet hébe hóba nyerni? Mert én még soha ugymond az oldal alapján nem kaptam azt amit szerettem volna , ráadásul , teljesen máshogy szokott dobni dolgokat.
Ezt azért kérdezem , mert szükségem lenne , cuccra de mostmár arra amit én szeretnék , szerintetek meg lehet valahogy oldani?vga
-
tutuhawer
őstag
Az az oldal szerintem megbízható, de átfedés van a másik 2 ilyennel korábban foglalkozó oldallal, meg eltérés is. ilyen célirányos alkatrészbeszerző útra indulni egy adott pályára érdemes-e? a fene tudja
-
NFree
addikt
válasz tutuhawer #1121 üzenetére
Akkor csak maradok , az oldal szerint leirtaknál . Az a baj hogy mostmár nagyon célirányosan kell a kocsit upgradelni , mert már kezd a vége fele közeledni , csak ép egy két fullos cucc kell .
Pl a nissan sylviam , meg a kis mazda rx 7-em majdnem kész van, szinte full pro csak nem mind tuned series még az a baj.vga
-
tutuhawer
őstag
hát igen, ez már teljesítmény-optimalizáció, nehezebb kicsit a dolog. Én a subaru impreza wrc-vel még könnyen vagyok... Bármilyen fejlesztést bele tudok tenni szinte. Csak a royalpurple motor 440 meg egy ventura pro improved 3-6-9 felfüggesztés van benne
-
NFree
addikt
Hát , ja nekem is volt rengeteg alap cuccom , azokat szétdobáltam az nemrég vásárólt autókba s el is fogytak , mondjuk egy csomot eladtam .
Más
Szerintetek eladjam a toyota supra-mat ? . mert nagyon gyenge autocska , pl a porsche vagy a skyline, vagy a mazdarx7 vagy a bmw z4 hez képest.
Mivel lassan van megint annyi pro cuccom t1 hez hogy lassan összedobhatok belőlle valamit .
Persze , gyengéb mind mint ami a kis drága sylviámhoz van, de eladni sajnálom .vga
-
NFree
addikt
válasz barack1997 #1125 üzenetére
Köszönöm,
Srácok vélemények ???
Motor 6,4,0
Turbo 3.3.0
Váltó 6.3.6
rugo 2.1.3
fék 0.0.7
gumi 3.3.9Ezek kerülnének fel rá , ebből váltó, fék , gumi , már pro cucc lenne
vga
-
tutuhawer
őstag
Én magam 2 db 240 sx-et vezetek, viszont a silviát jobbnak tartom, de csúnyábbnak is. ha lenne egy csomó felesleges alkatrészem, akkor se egy másik japán tuner közel azonos gépet építenék fel (mert a 2 gép nagyon közel van egymáshoz), hanem inkább egy amcsi vasat vagy bármit, ami nem olyan, mint ami már készen van. Szerintem
-
SylarHUN
senior tag
PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz kaoszamigó #1131 üzenetére
Zsír, majd felveszlek, ha pedig nem, akkor is.
Sylarhun, a Porsche nagyon profin mutat így. Jó szín és jó body, jó nagy spoilerrel.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
SylarHUN
senior tag
válasz kaoszamigó #1133 üzenetére
Köszike!
Király, hogy végre vissza adták a felhasználód.
Bejelöllek!
-
andrey.
csendes tag
Sziasztok!
Ezt, ha megveszem már meglévő accomhoz is hozzá lehet adni, vagy teljesen újat kell regisztrálni és úgy érvényes?
Előre is köszi.
Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!
-
andrey.
csendes tag
válasz barack1997 #1136 üzenetére
Köszi, NFree neked is
Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Név szerint néhány csaló!
És ezek az én barátaim között vannak. Azt sem tudom kik.Nem semmi végsebességeket mentek mi?
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #1141 üzenetére
itt is benyomom, hogy a prohardver közösség is lássa, hogy szar a stat meg a news, egyszóval fals. Van ennél nagyobb szám is, és a játékos meg abszolút tiszta.
-
kaoszamigó
csendes tag
kérdezd meg milyen szakadékba mentek és milyen tuning van a kocsijukba nekem is olyan kell
üdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
kaoszamigó
csendes tag
[itt] meg lehet nézni mi lesz még ezek a tervek
-
SylarHUN
senior tag
válasz tutuhawer #1142 üzenetére
Biztos van ilyen is.
De biztos van ott trükk is.Ezt amit te mondasz majd akkor hiszem el, ha az én vagy a te statod is ilyen sebességeket mutat. Addig én ezeket a játékosokat csalónak tartom.
Egy másik accommal ki is próbáltam a progit. Iszonyat sebességgel lehet menni. Csak mindent és mindenki összeszedsz.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz kaoszamigó #1146 üzenetére
Igen fasza lett, főleg az egyedi betűtípus az, ami egyedivé teszi. 10/10
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
-
kaoszamigó
csendes tag
Egyszerü de szép grat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest