Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolthee
üzenetére
Végigtoltam az összes eddigi NFS-t (kivéve Shift), ez az egyik kedvenc játéksorozatom. A Rivals-t is bejött, így két év kihagyás után, illetve látva a kiszivárgott videókat és képeket, nagy durranásra számítottam. Nagyon szokatlan az irányítás (olyan érzésem van, mintha 3 tonnás lenne az autó), nulla közeli sebességérzet, idegesítő videók, és üres város (ez a legbosszantóbb mind közül). Tegnap még rászántam egy órát, h vegyek egy értelmes autót, de kínszenvedés volt eljutni odáig! Soha nem gondoltam volna, h egy NFS-el ennyire nem lesz kedvem játszani.. Ja, és természetesen nincs kormánytámogatás, és manuális váltó sem -ez utóbbi kihagyását egyébként nem tudom, hogy hogy gondolták a fejlesztők..
Illetve a régi csúcs NFS zenék sincsenek már -bár azokat már a Rivals-ben sem találtam.
Ha fent lett volna a Store-ban két hete, már előrendeltem volna, így viszont megvárom, amíg bekerül az EA Access Vault-ba, s akkor kap még egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 96% ( 1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve a régi csúcs NFS zenék sincsenek már -bár azokat már a Rivals-ben sem találtam.