Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
''Továbbá örülök neki, hogy úgy tűnik, nincs odaragasztva a kocsi az aszfalthoz, hanem billeg, mozog, ahogy kell.
''
Jaja. Sztem végre elváltak az útjai a Halálos iramban sorozattól. Undergroundok egy az egybe Hi., a mw kivétel, carbon pedig a Tokio Drift filmes rokona.
Sztem most a DX10, ami kihúzza az unalomból az NFS-t. Már az Ug2 után vártuk, hogy legyen valami új, valami más, jött is az mw. mw más volt ugyan, de a kocsik terén nem volt változás. Na a Carbont páran már ki sem próbálták, mert unalmas volt már ez a vonal. Erre itt a Pro Street. Teljesen más mint az elődei.
Nincs a városban mászkálás, nem tapad annyira az autó, TÖRIK az autó és persze jobb az irányítása is(realebb).
Sztem, ha még egy ilyen rész kijött volna, már nem biztos, hogy kipörgettem volna.
Ezt? Megveszem eredetibe
Valaki talált már gépigényt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
''