- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
''Továbbá örülök neki, hogy úgy tűnik, nincs odaragasztva a kocsi az aszfalthoz, hanem billeg, mozog, ahogy kell.
''
Jaja. Sztem végre elváltak az útjai a Halálos iramban sorozattól. Undergroundok egy az egybe Hi., a mw kivétel, carbon pedig a Tokio Drift filmes rokona.
Sztem most a DX10, ami kihúzza az unalomból az NFS-t. Már az Ug2 után vártuk, hogy legyen valami új, valami más, jött is az mw. mw más volt ugyan, de a kocsik terén nem volt változás. Na a Carbont páran már ki sem próbálták, mert unalmas volt már ez a vonal. Erre itt a Pro Street. Teljesen más mint az elődei.
Nincs a városban mászkálás, nem tapad annyira az autó, TÖRIK az autó és persze jobb az irányítása is(realebb).
Sztem, ha még egy ilyen rész kijött volna, már nem biztos, hogy kipörgettem volna.
Ezt? Megveszem eredetibe
Valaki talált már gépigényt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest