Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
''Továbbá örülök neki, hogy úgy tűnik, nincs odaragasztva a kocsi az aszfalthoz, hanem billeg, mozog, ahogy kell.
''
Jaja. Sztem végre elváltak az útjai a Halálos iramban sorozattól. Undergroundok egy az egybe Hi., a mw kivétel, carbon pedig a Tokio Drift filmes rokona.
Sztem most a DX10, ami kihúzza az unalomból az NFS-t. Már az Ug2 után vártuk, hogy legyen valami új, valami más, jött is az mw. mw más volt ugyan, de a kocsik terén nem volt változás. Na a Carbont páran már ki sem próbálták, mert unalmas volt már ez a vonal. Erre itt a Pro Street. Teljesen más mint az elődei.
Nincs a városban mászkálás, nem tapad annyira az autó, TÖRIK az autó és persze jobb az irányítása is(realebb).
Sztem, ha még egy ilyen rész kijött volna, már nem biztos, hogy kipörgettem volna.
Ezt? Megveszem eredetibe
Valaki talált már gépigényt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged