Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Milyen videókártyát?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Navon Loop 360 készülékről?
Köszönöm
Mókus -
Peti199501
újonc
Sziasztok Segítségre lenne szükségem van egy Navon predátor 10 es tabletem amit az őcsém eláligatott a recovery menüben ès perpilanat ennyit csainál a tablet hiába hagyom fél napon keresztül is tölteni https://kepkuldes.com/image/Nvej5 na most az elmondása szerint a wipe cache patrition,reboot to bootloader, view recovery baan és a mount/System ben járt ez a recovery menü https://kepkuldes.com/image/ND71B na most próbáltam rá másik firmware keresni de sehol nem találtam bár nem vagyok valami nagy guru szóval esélyes hogy elcseszném próbáltam pc re csatlakoztatni és suit-al helyrehozni de nincs bekapcsolva az usb hiba keresés és a Navon nem is adott ki hozzá suit-ot szóval próbáltam reszelni de semmi valami ötlet vagy legalábbis egy vele kompatibilis szoftvert tud valaki adni? Találtam sok oldalt ezek a problémával kapcsolatban de ott sem volt rá válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Windows 10
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest