- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hi!King #4388 üzenetére
Túracipőkhöz szokott szemmel amúgy a legtöbb Hoka és mixed terrain, vagy enyhe terepre való futócipő nekem is gyengének tűnik, a Horizon RB9X-el is attól félek, hogy a sziklák szétszedik a puha középtalpat és nincs elég lábujjvédelem sem. De ezek a cipők ilyenek és egyelőre meglepően jól bírja, pedig próbáltam olyan terepen, ami már valszeg sok neki: [kép] [kép] [kép] . Túrázós nézőpontból inkább a durvább terepre vagy sárba szánt cipők tűnnek a könnyebb túracipőkhöz hasonlóan robusztusnak, ha maradunk az Icebugnál, pl. ezek: [link] [link] . De szerintem egy velúr Lowa után ezek is filigránnak tűnhetnek...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
evilskati
aktív tag
Egy Salomon Quest 3 GTX-em nekem is volt, de rá kellett jönnöm, hogy nem járok olyan terepen ahol szükségem lenne ilyen cipőre. Túl merevnek éreztem a talpát, túl kötöttnek a benne lévő mozgást. 1 szezon alatt kezdett az orr résznél elválni a ragasztás, úgyhogy visszavittem és cseréltem talán pont a Sagacross-ra.
Mondjuk a Salomon 2 éves jótállását szeretem emiatt, ha nincs elkopva a talp, de van valami hiba a felsőrésszel vagy a ragasztással, akkor gond nélkül cserélik vagy levásárolható az ára.Jjeah képein lévő terepen én elvagyok a Sagacrossal, még élvezem is, hogy a talp leköveti a sziklákat, masszírozza a talpam, talán a tapadás is jobb valamivel, persze hosszabb távon fárasztóbb, mint egy merevebb cipőben. Ezen a cipőn nincs kimondott lábfejvédelem, de az elején vannak előre néző bütykök, olyanok mint a talpán, ezek elég védelmet adnak.
Ez a QuickLace nagyon megosztó, nekem például annyira tetszik, hogy nem is vennék enélkül már cipőt, kivéve, ha a kényelem el nem csábít a Salomontól.
A Sagacrosson kívül eddig az összes Salomonom felső részével volt probléma, általában megtört és feslett a felsőrész ahol hajlik a lábfej, vagy itt elvált a ragasztás. Ekkor a talpuk még teljesen rendben volt, ennél viszont a felső rész rendben van, a talpán a bütykök a belső oldalon szinte gyári magasságúak, a külső oldalon viszont csak negyed akkorák, lassan laposra kopnak. Valószínűleg enyhén szupinálva járok, 75 kg vagyok, nem gondolnám, hogy extrém terhelésnek vannak kitéve.
-
szebe
addikt
A 800km-t környékét azért szokták írni a futócipőkre, mert utána már nem csillapít annyit (pongyolán fogalmazva, összetömöríted a talpát). El nem kéne fogynia a talpnak, ahogy szétesnie sem illene, aztán hogy manapság milyen a minőség, az más kérdés.
Én egy Nike Pegasus trail 3-at vettem kirándulósnak májusban (mert futáshoz a "sima" Pega bejött), a sarokrész belül már megy szét. Pedig szeretem, kényelmes, stabil.
Előtte decathlonban vett Columbia Redmond 2 volt, azt meg tényleg addig használtam (a végén már csak rossz időben kutyasétáltatáshoz), hogy nem maradt "profilmélység" a talpán.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest