- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipnolf
aktív tag
válasz Vangelis #45374 üzenetére
kb két hete nézegetem a fórum szolgáltatói topicjait, és az eredmény, hogy július 1én tuti, hogy viszem a flottát a thez... egyszerűen nem bízom a telenorban, annyiszor visszaéltek azzal hogy alá vagy írva két évre...
lehet megpróbálok extrában lebizniszelni vmi kedvezményt a Telekomnál ha már egyszer áthozok 5 számot...
de ha nem kapok semmi extra kedvezményt, akkor is megéri számomra a magasabb készülékárat az, hogy nyugi van. az itt leírtak alapján sztem korrektebb a Telekom...Vangelis képben van nagyon, egyetért?
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
válasz szili.tamas1 #45389 üzenetére
én most elsősorban a szolgáltatás árát, kiszámíthatóságát nézem. készüléket nem feltétlenül náluk kell venni, de ha kifog az ember egy 20% webshop akciót (pl nemrég volt a kamerás csúcsmobilokra), az azért nem rossz
-
vipnolf
aktív tag
Lg G3 két év alap hűséggel 160k.
Előrendelhető az oldalon...XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
díjcsomagravállalt hűség nélkül is van részletfizetés
egyébként lehet én vagyok az idióta, de frankón nem értem mi ez a nagy izgulás a készülékbiztosításra...
nekem pl rohadtul nem kéne, de ha jól tudom be van árazva( mintha vmi ilyesmit olvastam volna itt korábban, de javítsatok pls ha tévedek) , azért is ilyen magasak a készülék árak... szóval kötelező kifizetni valamit, amire semmi szükségem... szerintem mindannyian kinőttünk már az ovis korszakból, tudunk vigyázni az eszközeinkre...XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
Telekomos srácok... 930ról semmi infó?
A rendőrök ( kékek) már beárazták, de én meg pont most vinném a flottát a Thez...
Kb lehet tudni, mikorra várható? ThxXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
válasz 2ofthem #45536 üzenetére
edigital beárazta a 930at : 179k, várható érkezés július 7,
ebből arra engedek következtetni, hogy 160 körül lesz a Tnél, július 7 után valamikor. ( kis szerencsével jövő héten már előrendelhető lehet... )ha ennyiért el lehetne csípni hozzá vmi hasznos kis ajándékot, azonnal rávetném magam
szóval hajrá Telekom, jó árazást kérünk[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz djculture #45543 üzenetére
az ember 10 évente vált szolgáltatót kb, eladásnál meg kb párezer Ft jon vissza abból h független a készülék, hűséget úgyis aláírok, innentől kezdve 17 ezret számomra nincs értelme kidobni az ablakon csak azért hogy független legyen...
egyébként a G3 induló árából indultam ki, de bízzunk benne, hogy kedvezőbb lesz az árazás
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz djculture #45547 üzenetére
az utóbbi fél évben figyelemmel követtem a Telekom változásait, és annyira gáz lépéseket nem láttam.
ellentétben a saját "szolgáltatómmal"reméljük ez így is marad... gondolom ez júliusban eldől, hogy ezúttal milyen módosítások lesznek ... azt még kivárom
-
vipnolf
aktív tag
válasz djculture #45552 üzenetére
hát igen, és az új díjcsomagokban ha jól látom mindegyikben lebeszélhető a teljes havi díj
gondolom ennek inkább az új díjcsomagok fele terelés volt a céljaa kékeknél ez úgy ment hogy ránk kúrták a kapcsolási díjat, korlátozták a felhasználást és csak kötbér mellett módosíthatsz... ennél sokkal kiszámíthatóbb a Telekom sztem. de ez az én meglátásom...
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz n@p@lm #45554 üzenetére
lehet, nekem pont lejárt mind az 5 számra a hűségem, szóval leszrom őket kb.
sírni sem sírtam, szépen lelépek és ennyi ;-)már hívtak persze hogy lejárt a hűségem, vegyek készüléket, mondom kösznem, persze elmondtam a miérteket is... ez van
legalább minden kommunikációs szrom egy helyen lesz[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz erdoke #45598 üzenetére
mármint egy refurbishedet kap... nem újat....
Jah és a felújított nem olyan mint az új...egyébként a példa kedvéért egy refurbished Dell laptop kb 70%on vihető el... és más olyan gyártók, akik adnak a vevőkre, normálisan cserélik a hibás készüléket. pl nekem a Sony azonnal cserélte az egész készüléket, nem csak a kijelzőt. pedig kijelzőt problémám volt.
szóval nem szép úgy általánosítani hogy van a fsza alma meg a többi kókány gyártó... és nem is fedi a valóságot..
-
vipnolf
aktív tag
válasz erdoke #45601 üzenetére
elismerem, hogy nem látni különbséget, ez a már említett Dell gépek esetében is így van.
samsung, htc, stb. szervizzel kapcsolatos tapasztalatom nincs, Sonyval elégedett voltam.nem azt állítom, hogy rosszak a refurb cumók. nekem az elvvel van bajom. az arc fizet 250et egy iphoneért és a gyártó hibájából kap helyette egy nem újat. ez csak az én világomban sántít? és itt nem arról van szó h újraindul e a gari... az akkor is újraindulna ha egy tényleg új készüléket kapna. spórolnak a useren ez a tény... gáz egy negyedmillás cuccnál szvsz.
TÖBBEK KÖZÖTT ezért sem vettem iphonet. az egy év garancia már csak apró extra...
utólag is elnézést a masszív offért
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz lord.lakli #45613 üzenetére
ez jogos, remélhetőleg ez a probléma megoldódik a roaming eltörlésével.
bár az élelmes magyar szolgáltatók tuti kicselezik ezt a jelentéktelen EUs rendeletet... mit nekünk törvényXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
válasz smileismarci #45638 üzenetére
milyen készülék? Sony? ha igen akkor közvetlenül a cordonba vidd. ott kapsz cserét is és gyorsabb is mintha a tnél adod le.
persze ha nem bpi vagy akkor ez nem játszikXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
válasz smileismarci #45641 üzenetére
igen, beveszik. kb 1-1,5 hetet spórolsz vele ha rögtön oda viszed
-
vipnolf
aktív tag
Xperia Z2-höz (ill Z2 Tablethez) ajándék objektív a Telekomnál...
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
nagyon kíváncsi vagyok mennyi lesz a lumia 930 a Tnél. most 152-ért előrendeltem 15% nokia kedvezménnyel az edigitalnál. 130 körül gondolkoznék az előfzetéses vásárláson. asszem annál több lesz... kívánicsan várom mikor kerül előrendelésbe a Tnél
-
vipnolf
aktív tag
Sziasztok,
Rendeltem egy Z2t (merthogy ajándék objektívvel jó vetelnek tartom) vasárnap este részletre, új előfizetéssel. Szállítás várható időpontja holnap, de a rendelés még mindig jóváhagyás alatt van. Ez normális?
Aranykártyás vagyok, nincs hátralékom, otthoni előfizetésem is van, ott sincs hátralékom. Mi van ilyenkor?
Hívtam a 1430at,azt mondták hogy amíg nincs meg a jóváhagyás, ők sem tudnak semmit mondani.Járt már vki így? Köszi.
-
vipnolf
aktív tag
Hm, most hívtak, holnap itt a futár
-
vipnolf
aktív tag
Tegnap megjött a z2 és az ajándék obi. viszont nem kaptam labdát
intézkedés foganatosításaXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
vipnolf
aktív tag
bp-belváros is KO
most épp sima hálózat van, mobilnet nincs
de az előbb egyáltalán nem volt hálózat kb 5 percigXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs