Hirdetés
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
na én is haza jöttem már egy kicsit pihenni de lassan megyek is már vissza
tegnapi naphoz csak ennyit:
depreszio tényleg nagyon jó volt,nem gondoltam volna, életem elsö depi koncertye volt, jol vizsgáztak
(a trikombol csavargattam a vizet utána)
majd rohanás át TCS re, ami szerintem(tehát szigoruan szvsz) jól sikerült, föleg az tetcett mikor a tömeg elkezdte ordibálni hogy ria-ria-hungária.
viszont Korn ban csalodtam
nagyobb showt vártam volna tölük, nagyobb látványt jobb hangzásokat. ezzel ellentétben csak technikai gondok és szar hangosítás volt, és nekem is az a filing jött le mintha tök szarnának az egészre
utána a maradék erömböl átcsusztam vissza hw ahol Junkies elejére betopantam, és még pár csápolásra futotta, utána öszse estem, hiába, 0 nap óta kint voltam napi 2-3 koncert amit végigpörgök, napi 6-10 sör, mellé némi kis alamizsma, töbnyire zsiros deszka vagy egyébb low cost kaja és pár ora kényszer alvás
ezért is jöttem haza kicsit már pihenni
ami viszont külön tetcett, hogy a rengeteg ember ellenére ami tcs-korn ra össze gyült, egész kulturált normális társaság volt, bár feltünöen sok volt a tini 15 év alatti csoportos lányka
remélem utolsó nap mindenkitiszteletét teszi az Ignite koncerten a hw ban
babay részletes bezsámolok majd sziget után
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztrofotózás
- Arena Breakout: Infinite
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyobb showt vártam volna tölük, nagyobb látványt jobb hangzásokat. ezzel ellentétben csak technikai gondok és szar hangosítás volt, és nekem is az a filing jött le mintha tök szarnának az egészre