Hirdetés
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
launcser
senior tag
leírom én is az élményeimet, kis hangulatközvetítés és tapasztalatok átadása céjából:
ebben az évben sajnos csak 2 napra maradt pénzem, az 1. és a 2. napot választottam ki, a koncertek elrendezése miatt főleg.
1-2 fontos tény:
- piát be lehet vinni táskában, 2 tapi és 1 bugyuta kérdés megválaszolása után (inkalos: alkohol van e?, mondom nincs) azt vihettem volna be mind a két nap, amit akartam.
- honvéd sörkertnél van egy jó csomagmegőrző, oda érdemes berakni cuccot
- piavásárlásnál érdemes többet venni fejenként, inkább melegedjen meg, de egy átlagos sor kiállása több mint 10 percig tartott estefelé már.. vagy gyorsan kell inni
- 3:2-es vörösboroskóla 360, szigorúan kannásból, nehogy többet elkérjenek érte
- sosem árt ha tudsz franciául, minden második ember francia
vagy csak mi meg az index botlott beléjük mindig. szóval tudsz angolul, nem baj
- nem kell megijedni a német vizipisztolyosoktól, bárhol előfordulhatnak és hideg vizet spriccelnek mindenkire, de jó a kedvük és értékelik a feléjük irányuló néhány szép szót (pl. scheisse)
- hajnali 4kor ha 10 pánk ver egy fémkukát ütemesen, annak csak jó lehet a hangzása, és mivel akkor már nincsen sehol sem koncert, jót lehet arra is bulizni
első nap főattrakciója, ami miatt kimentem a ska-p volt. pörgős ska-punk, érthetetlen szövegek, jó buli, 20 külföldi tag között végigbulizott koncert a legnagyobb melegben nagy hatást tett rám
kis színpadi sót is nyomtak hozzá, belefér.
Másik főattrakció a Pál Utcai Fiúk volt, ebben az évben sikerül megdönteni a 2003-as pufkoncertlátogatottsági rekordot, ahova tudok, oda elmegyek
a koncert jó volt, bár sokra sajnos nem emlékszem.. de a másnapot nem adták le már megint.. hiába kiabáljuk mindig 1-2en..
Második nap több jó koncert is volt, ki is néztem egy barbaro-lord-akela-másfél-beatrice-cool head clan válogatottat, és sajnálatos módon 1-2-t ki kellett iktatni ütközések miatt(kalapács, hollywoodoo, mystery gang)
azért minden nem jöhet össze egyszerre
Ezek közül a 2 legjobb a Másfél volt, bár sajnos késtek elég sokat, így a Beatricéről kicsit lekésem, de a XX. századra sikeresen oda sikerült érni
Másfélen jót lehetett tombolni, Ricén meg énekelni, úgyhogy ma megint hangelváltozásokkal küzdünk páran. Feró megint beküldte a fiát, egész jól dobol, bár a dobszólóját már kivülről fújom, mindenhol ezt adja elő
Szigetre érdemes kinézni, ha lesz valami kedvenc koncerted, érdemes rá áldozni értelmes keretek között, azt tudom mondani, bár egyre húzósabb lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztrofotózás
- Arena Breakout: Infinite
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest