- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
-
Ganz-[HUN]
addikt
amúgy a H4M-et ti mennyire tartjátok megbízhatónak? Márkaszervízben nem volt a kedvencünk.
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
harry
veterán
válasz Gabesz87 #81938 üzenetére
Ugyan meg nem lattam, de itt egy 'igy ne hirdess' video amit ma raktak ki, lehet van benne valami hasznos: link
Masfelol talan valoban nem a legkeresettebb kategoriaba tartozik a piacon (ettol meg nyilvan lehet jo, de hat ha kicsi a kereslet akkor hiaba).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Jaded
őstag
-
Gabesz87
veterán
Na hát ezért is mondtam hogy jó a szervíz tapasztalatom. FB csoportban is olvastam, hogy ezt mondták pár embernek a fuvokara hogy ez ilyen. Én amikor a kötelező szerviz alkalmával panaszoltam ezt, egyből mondták, hogy a gyári ilyen fos, de már van módosított, úgyhogy cserélik.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Ganz-[HUN] #81890 üzenetére
Megvan a tömítés (ami mellesleg beton kemény ), rajta volt a szívó csövön ami a képen is látszik. Ma ahogy takarítottam találtam meg, megjött az EGR szelep, mondom ameddig várok rá addig takarítgatom szépen feplucolom az EGR helyét, meg az új tömítés helyét.
De álljon már meg a gyászmenet... Engem már komolyan szopatnak Fojtószelep/leállító szelep szét repedezve, bandázs szalag tartotta össze. holnap mehetek bontóba venni egyet. Ez még a kisebbik probléma. A nagyobb gáz az az, hogy a vadonat új Pierburg EGR szelep amit vásároltam, aminek a dobozán lévő zárjegyét én karmoltam fel körömmel
[Drumroll please]
Tele van korommal.
Magyarázza már el nekem valaki hogy ez hogyan, és miért
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
rob210
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #81960 üzenetére
Kipróbált visszacsomagolt termék.
"Jó" helyről vetted!
Reklamáció ONRenault power
-
forceberg
veterán
-
rob210
Topikgazda
válasz forceberg #81962 üzenetére
Ezek alulról bonthatók, ha a hullámszivacsot kiveszed alatta meglátod milyen a doboz.
Csak össze vannak nyomva a fülek.
Hülyegyerek a pultban nem nézte meg mit vesz vissza, mert ép a zárjegy.
Ez egy használt EGR amit egy ügyeskedő kicserélt az újra a régit meg visszaküldte.Renault power
-
forceberg
veterán
válasz rob210 #81963 üzenetére
Ja, van olyan doboz, ami csak össze van akasztva alulról, ügyesen kivehető.
Mondjuk, ha nem 50e lenne egy ekkora darabka ipari hulladék.(#81960) Ganz-[HUN] : mutasd meg légyszi a dobozt a szivacsa alatt.
Ma mondjuk én is felelőtlen voltam, mert nem néztem bele a Hengst dobozba, hogy milyen is benne az olajszűrő... Reggel meg is nézem. Lehet, hogy csak 1500Ft, de nagy bosszúságot tud az is okozni, ha nem olyan, mint ami kell...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz forceberg #81964 üzenetére
Sajnos nem tudom mutatni, de kérek képet a dealeremtől. Lefényképezi, ha elküldi akkor megmutatom
Természetesen megreklamáljuk az esetet, sőt a Pierburg-nak is írtam már egy kérelmet hogy vizsgálják ki az esetet.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Ganz-[HUN] #81965 üzenetére
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Ganz-[HUN] #81968 üzenetére
Na. Megvan az egr csere, hétfőn megyek a Formontba feltaníttatni. Megigertem neki: ha jól viselkedik, kap egy szép mosást. Valamelyik topik gazdát megkérhetném hogy tegye be a képét az összefoglalóba, természetesen user name-Mel? Laguna 2 Phase 1 Grandtour KG0G 1.9dCi (F9Q 750, 88kW/120Le) Privilege
-
gixxergabi
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #81969 üzenetére
"Na. Megvan az egr csere"
Hogy sikerült intézni? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz gixxergabi #81970 üzenetére
Rendeltünk egy másikat amit ma hoztak ki. Futárral kicseréltük, és az újat "nem vettük át mert használt".
Edit: hoppsz, lemaradt a Város a bemutatóból, Tiszakécske.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Ganz-[HUN] #81971 üzenetére
Vajon hány ilyen kört futott már ez a cucc?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
mycso
Topikgazda
Tegnap pályáztam 4-500 km-t, ma meglestem diaggal, 1.7g kormot ír, tehát működik szépen a regenerálás.
Viszont hazafele csinált egy érdekeset, jöttem szépen fix sebességgel a pályán, mikor is, elkezdte egyesével eldobálni a kerék nyomásszenzorokat, és így is maradt.
Majd amikor Miskolcnál lejöttem a pályáról, akkor elkezdtek visszajönni, ma is autóztam, rendben működnek a szenzorok.
Nem tudom, ez milyen anomália, találkozott már valaki ilyennel?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
LamerGyuri
senior tag
Ilyet már én is tapasztaltam: hosszantartó, egyenletes sebesség, jó minőségű út, szinte sávváltások nélkül, és egyik-másik szenzor elaludt. Letérve, fékezés-kanyar-zötykölődés újra felébresztette őket.
Gondolom, van egy mozgáserősség, amitől felébrednek, mert ha minden, parkoláskor elhaladó járműre vagy erősebb szélre felkelnének, biztos nem bírnák energiával a hivatalos 5 évig."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #81555 üzenetére
Megtörtént a szívósor+pill. szelepház tömítés csere.
Tegnap melegen hibátlan. Ma reggel tökéletes hibaindítás, 1000 fordulat majd 10 másodperc után 900 fordulat, 500 méter után gyári 750 fordulat.A szabályzás működik ha ráteszem a lámpát leesik majd rögtön visszakorrigál.
Viszont ha motorfékkel megyek ha kinyomom a kuplungot akkor visszaesik 650 fordulatra és onnan korrigál vissza 750 fordulatra.
Kérdezném a hozzáértőket, hogy a tanult értékek törlése a megoldás? -
Mezga Aladár
veterán
válasz Mezga Aladár #81978 üzenetére
hibaindítás=hidegindítás
-
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Scenic 2 1.6B biztosítéktáblája megint szopat. Hol kaphatnék hozzá jó állapotút, emberi áron, van esetleg bejáratott forrás?
Ami alapból benne volt annak a száma 8200306032A (nem tudom hogy a B végű, vagy a 33 végű működhet-e vele)
Story: kb egy éve cseréltem, mert változatos hibakódok során csak az indítózásig jutott, de a benzinpumpát nem kapcsolta rá. Cseréltem, olcsón, egy random állapotúra, hát ez ránézésre még borzasztóbb állapotban volt, de működött, egészen máig, amikor látszólag minden rendben volt, ám az indítózás helyett csend és setovább fogadott. Átnéztem minden biztosítékot, minden relét, sőt a táblán manuálsian kapcsolva szintén minden relé működik, de gyanítom a relék alatti oxidáció megtámadta a nyomtatott áramköröket. Forrasztóállomásom ugyan van de ez elég kemény forrasz, nem tudom kiszedni a reléket, hogy alá nézzek.
Köszi a segítséget.
-
Somatom
veterán
válasz LamerGyuri #81985 üzenetére
Pár hét múlva fáradtolaj árban tudok neked adni ugyanilyenből fáradtolajat. Hat hónapos és 9 ezer Km -es, úgyhogy alkalmi vétel.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
mycso
Topikgazda
A két autót beraktam.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
angyalpc2
aktív tag
válasz rob210 #81824 üzenetére
Én a mai napig nem értem, hogy jött össze a 2006-os campus clim (free)
full fapad, de van klíma, ritka színű metálfényezés, szervo, de se ABS, se rádió központi kijelző csak rádió, még fejmelletti fogantyú se.(azt azóta pótoltam, meg LCD-s CD-re cseréltem, Audio boxot majd most rakom bele)[ Szerkesztve ]
-
angyalpc2
aktív tag
Használ valaki gyári Renault AUDIO CONNECTION BOX -ot?
Mi a maximális USB méret?
és Ipod-ból meddig támogatja?
Elvileg ipod 3,4, talán 5 is, de hátha van tapasztalat mit érdemes hozzá párosítani
Az lenne a jó, ha a szám címét kiírná az ipod lejátszás közben...https://en.wikipedia.org/wiki/IPod
HW V1R4 SW USR.029 -
atosan
veterán
Maine coon
-
somé
őstag
Üdv mindenkinek!
Az elektromos kézifék problémám miatt írnék. (Scenic II 2006, facelift, cikkszám: 8200571485)
Eddig jól működött, a lényeg az, hogy a szerelő akihez hordom az autót, tájékoztatott, hogy a parkolóféket cserélni kell komplett, sajnos a motorja már nem enged ki teljesen (kissé fogja a jobb hátsó kereket), valamint automatán már nem húz be és indulásra sem old ki.Olyan elérhetőséget kérnék, ha lenne ilyen, ahonnan tudnék vásárolni bontottat.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
Nordik
őstag
Van egy több száz oldalas szerelési könyvem amibe guminyomasra autópályára az én autómhoz és gumi méretemhez 2.4 illetve 2.2bar nyomást ír.
Ezzel ellentétben az autóhoz kapott kézikönyv 2.3 illetve 2bart.
Melyik a biztosabb és hitelesebb? M2 2004 1.6 205/55 R16
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz Nordik #81997 üzenetére
Melegben az autó gumija felmelegszik, ebből következően a levegő tágul.
Nem javaslom a túlfújt gumit, mert baj lehet belőle.
Egyszóval, a 2.3/hátu 2.1 ha pakolva van 2.3/2.3 a max amit beletennék gyári kerékméret mellett.
Annak ha meg is nő a nyomása nem megy 2.5 fölé.
Míg 2.4 nél akár 2.7 re is felmehet ami már futófelület csökkenést okozhat.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest