- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Na közben Renault megadta milyen rúgó kell: narancssárga színkód
540100004R katalógus ezt hozza, ilyet viszont nem találok hazai kereskedésben egyenlőre, gyári meg 21k/dbSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
forceberg
veterán
válasz molnarpeter #80556 üzenetére
Lehet, hogy már 10+ éve is őket néztem meg, de már akkor valami 18-ért akarták ezt oldalanként.
Ezért inkább magam tákoltam meg, annyira rosszul nem sikerült, mert azóta is működnek. Megcsináltam preventíve a jobb oldalit ishttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
nhpeti
tag
Beru trafókból (1.4 16v clio 2 ph2) mi a különbség a 7300 forintos és 18ezer forintos között?
-
nhpeti
tag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz nhpeti #80560 üzenetére
Két szempont van - az egyik a Kovács autó beszerzési forrása (cikkszám végén, "per" jel után), a másik a Beru típusai ZS052 és ZS552.
[link] ezen lengyel fórum bár nem állapította meg a különbséget, de az olcsóbb (552) bevált az usernek.
[link] bár más típus, de azt írják, a cég felvásárlása és a gyártás átszervezése során lettek új cikkszámok. Ennek megfelelően az egyik német, a másik lengyel gyártmány.
Egyik sem tökéletes válasz a kérdésedre, de érdekes a témakör[ Szerkesztve ]
-
nhpeti
tag
Akkor honnan érdemes egyébként online rendelni alkatrészt, ami megbízható forrás és nem olyan horror árú, mint a bárdi/unix kedvezmény nélkül?
-
rob210
Topikgazda
-
dangerzone
addikt
Sziasztok! Az elözö (2. generacios) Logan - Stepway 90LE benzines verziojarol vannak itt tapasztalatok? Leginkabb a megbizhatosag, zavaro hibak erdekelnenek (ha van olyan).
3-4 eves hasznalt autot akarok venni 3 millio alatt, ami megbizhato, nincs benne felesleges funkcio, csak vigyen el a-bol b-be. Ilyen hatalmas elvarasaim vannak.
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz dangerzone #80568 üzenetére
Ha teheted a 100 Le változatra hajts.
A tce generáció 0.9 es és 1.2 es verziójának nagyon sok hibája van.
A 0.9 nek különösen.
Láncnyúlás, termosztát, turbónyomás szenzor, 2es 3as hengerek közötti gátrepedés.
Soroljam tovább?Renault power
-
Gombinyó
őstag
válasz dangerzone #80566 üzenetére
2-3m között nagyon jó Megane 3at lehet kapni 1.6os benzin motorral, igaz az pár évvel idősebb lesz, meg picit szomjasabb is, de sokkal tartósabb szerkezet. Meg jóval komolyabb minőségű is, mint autó.
-
Gabesz87
veterán
válasz dangerzone #80566 üzenetére
Ahogy látom, 3 milla körül már van 4-es megane is, 1.6 Sce hahun.
-
DonThomasino
veterán
Van egy 4-5 éves ELF NFJ bontatlan váltóolajom 1L.
Jól tudom hogy ez még gond nélkül felhasználható,
mondhatni nincs szavatossága?[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Jaded
őstag
válasz Gabesz87 #80573 üzenetére
Persze, ez a nézőpont is érthető. Csak amikor költeni kell rá, akkor szokott jönni a sz.r Rönó, rohadt franciák, stb sztereotípiák. Holott ugye ennyiért lehet, hogy sokkal jobb M3-at kapna.
Igaz jellemzően ezek az olcsó M4-ek céges, "sok" km-es autók, 30ezres szervizekkel, ami vagy jó vagy nem.Renault Megane IV Limited
-
roli1979
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Van egy laguna 2 1.9dci. Ma leállítottam, kivettem a kártyát. Aztán mikor legközelebb betettem a kártyát, nem adott gyújtást rá. 2 kártyával is próbáltam. Ajtókat lezárja, nyitja. "Csak" gyújtás nincs.. mi lehet a baj?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz DonThomasino #80574 üzenetére
Sima 👍
-
Somatom
veterán
Ma találkoztam egy ismerőssel, akinek volt Espace -a. Azt mondta, hogy egyszer, zuhogó esőben az autó gondolt egyet és leeresztette mind a négy ablakot. Úgy rémlik, hogy korábban, egy Totalcaros cikkben is olvastam erről a jelenségről. Mi lehet ennek a háttere? Nem szeretnék így járni, pláne, ha még a nagy tetőablakot is kinyitja hozzá.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
rob210
Topikgazda
-
roli1979
csendes tag
-
rob210
Topikgazda
-
Xantomas
őstag
válasz rob210 #80582 üzenetére
Klafa, köszi! Vasárnap, ha tényleg jóidő lesz, kicserélem. Azt néztem, hogy azért lesz pár patent, amihez nőgyógyász izületek kellenek.
DonThomasino
Konkrétan, az nem csak szövet, pamut is van benne. Az M2 CC-nek a csomagtér tálcája is abból van, préselt, meg nem préselt állapotában. Ha beázik a csomagtartó, mert szakadó esőben nyitod ki, és nem tud kiszellőzni, akkor be tud indulni az erjedés, ammónia termeléssel. Nagyon fincsi illata tud lenni.
Tudtommal nincs mód, max az, hogy lemezből csinálsz neki támaszt."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
rob210
Topikgazda
válasz DonThomasino #80595 üzenetére
Tisztítsd ki az ajtó kifolyókat a kédert pedig felül ellenörizd, hogy jól illeszkedik.
Renault power
-
roli1979
csendes tag
válasz rob210 #80592 üzenetére
Megpróbálom... de lenne egy kérdésem, ha szabad. Kivettem a kártyaolvasót.... láttam, hogy letört az a pöcök, ami a kártya teljesen benyomott állapotában megnyom egy m.kapcsolót, és gyújtást ad. Megpróbáltam, h kártya betesz, én meg megnyomom a kapcsolót. Gyújtás megjött, indított, de nem indult. Immo lámpa világított. Mièrt nem aludt el? Ez normális így?
-
DonThomasino
veterán
A *nix weboldalán láttam egy "Szárító szűrő" nevű alkatrészt M2 be.
Ez mire való?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Plero
aktív tag
Megan CC F4R770 120000km milyen olaj az ajánlott?
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest