- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi81
tag
válasz
Krissal
üzenetére
Hát most olyat írnék ide, hogy nem csak engem bannolnálak, hanem a topic hírmagját is eltüntetnék a Ph-ről.
95 óta rakok össze gépeket, de ilyet még nem láttam.A hibajelenséget fentebb írtam.
A hiba oka végül is teljesen hihetetlen: van egy Leadtek DVR3100 pci-os tv tuner kártyám. Ahhoz van egy infra érzékelő ami a távirányító jeleit fogja. Ha ezt rádugtam akkor nem indult a gép. Ha lehúztam akkor indult. Mivel én sem hittem el ezt a dolgot ezért négyszer lehúztam, meg négyszer rádugtam és ha nem volt csatlakoztatva a tunerhez akkor indult, ha meg rádugtam dram hibát írt. Mindegy most jó, legfeljebb a távirányítót nem fogom használni.
De ha van valakinek ötlete hogy ez miért lehet akkor azt szívesen elolvasnám.
Lehet hogy azért van ez a hiba mert a z170 már natívan nem támogatja a régi pci-okat és ennél a kis érzékelőnél sokallt be a lap? Mondjuk csak én is találgatok.Utólag is köszi a gyors választ és a segítő szándékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Python programozás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- 64 GB ( 2X32GB ) Crucial DDR5 Laptop Ram
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002