Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
donjohnson #101213 üzenetére
Valóban, de az, hogy mi szerepel a lakcímkártyán, édesmindegy. Oda kerül bekötésre a szolgáltatás, ahova Ügyfél kéri. Egyébként a szerződésen van egy szolgáltatási cím, ahol ténylegesen megy a net, illetve egy állandó lakcím, ami a lakcímkártyán is szerepel
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
sfdrakex #98925 üzenetére
Iphone 12-t használok. Arra tudnék gondolni hogy az üdvözlő sms-ek kavarhattak be, vagy ehhez hasonló dolgok.
Lottót stb nem veszek, Apple Music előfizum van, de azt nyilván én állítottam be szolgáltatói számlázásra, nincs is vele baj.
asdf_: Ingyenes kéne hogy legyen, EU-ból ha telefonálok mondjuk haza magyar számra, akkor az itthoni perc illetve SMS díjak a mérvadóak. Tehát ha pl görögből küldtem vna sms-t rokonnak, még megérteném hogy kiszámláznak, de sose küldök sms-t. Szállásadónak se kellett, mert bookingon ment minden.
Na mindegy megvárom a számlát, addig remélem nem fog növekedni, de meglesem majd, aztán beküldök egy panaszt, hátha kapok egy értelmes választ
Max visszamegyek a trékomhoz, az úgyis jobb -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Korábban mintha lett volna már itt téma, hogy van sokaknál az ún. csomagon felüli forgalom számlázás. Flottás csomagom van, nagyon jó áron, emiatt feltűnő tud lenni ez a pár száz ft-os plusz tétel.
Az elmúlt héten vettem észre hogy már 233ft a csomagon felüli forgalom, viszont sms-t nem küldök, telefonálni is annyit szoktam amennyi a csomagba van, és azt is kizárólag magyar számmal, mégis emelkedik ez az összeg.
Valaki adott már be erre panaszt, és kapott e már rá megfelelő tájékoztatást, hogy mi is ez?
Köszönöm!
Amúgy eddigi kedvencem: most május 7-én mentünk Athénba, azon a napon is volt roaming során küldött sms-em érthetetlen módon, viszont 6-án még bőven itthon voltam, mégis kiszámlázásra került EU-n belüli sms nemzetközi hálózatba. Érthetetlen számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest