- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
A telefonok árainál miért nincs ott hogy smarttarifa 1 -el mennyibe kerül? Nem szeretnék drágább előfizetésbe átmenni, mert nagyon ritkán telefonálok, csak a lassítva korlátlan netet használom.
Szerk.: Közben meg van a válasz
De miért van ez? Ha bemegyek megtudják mondani hogy x,y telefon ezzel a csomaggal mennyi, vagy ezzel a csomaggal már nem lehet vásárolni?[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ha 2012.12.14-én vásároltam 2 évre telefont, akkor ugye leghamarabb 2014.07.14-én vehetek megint?
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
Smarttarifa 1 csomagom van, amit 2012.09.20-án kötöttem, hűség nélkül. A telefonomat 2012.12.14-én vettem, 2 éves hűséggel. Kaptam egy lehetőséget, hogy belépjek egy telekomos flottába. Ezt mikor léphetem meg leghamarabb? Gondolom 2014.12.14. Viszont szerzpdést lehet valahogy bontani? Ez hogy történik, mi kell hozzá, mennyibe kerül?
Előre is köszönöm
-
anorche1
őstag
2011.10.22-én lettem djuice feltöltőkártyás (talán kártyás 29 volt a csomag neve).
2012.12.14-én tértem át a telenoros smarttarifa 1 előfizus csomagba, telefon vásárlással, és a telefonra 2 éves hűséggel. A sim kártyám, és a számom megmaradt.
A héten új telefont veszek, amibe microsim kell. A telenornál nekem ezt ingyen ki fogják cserélni? Ha nem mennyibe kerül kb? Jobban megéri a sarki gsmben körül vágatni?[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz KamuMazsola #25744 üzenetére
köszi!
Mivel nem vagyok 18, ezért az előfizetés anya nevén van. A sim cseréhez ő is kell, vagy nekem is kicserélik, mert nem szívesen rángatnám el feleslegesen."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Leöltöttem a telefonomra a mytelenor nevű alkalmazást. Ebben a számlainformáció menüpont alatt ír olyat, hogy "mobilvásárlásra felhasználható 10000Ft" Ez pontosan mit jelent? Ha telenornál vennék új telefont, akkor 10 000Ft -tal olcsóbban kapnám meg?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Olvastam az indexen, hogy a telenor is árakat emel. Nekem smarttarifa 1-em van. A +300 forintos havidíjat és a +3Ft percdíjat még le is nyelném, de nekem nem egyértelmű, hogy az 50mb net lejárta után mi történik? Ugyanúgy lassítanak, vagy kikapcsolják a netet?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom digitális formában megkapni, az aktuális hónap hívásrészletezését? Szükségem lenne egy telefonszámra amit pár hete hívtam, de a számot nem mentettem el, és a híváslistám már törölve lett.
Néztem neten a mytelenor -ban a szolgáltatások rendelését, meg is találtam 255Ft -ért a digitális hívásrészletezőt, de sehol nincs megrendelés gomb."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Telenornál még mindig 7500Ft a hálózati zár feloldása (függetlenítés)?
-
anorche1
őstag
válasz anorche1 #44992 üzenetére
Voltam a telenorba, ahonnan 2 ügyintéző is sarki gsm boltokba irányított, mert hogy ott olcsóbb. Mondtam hogy nem, itt szeretném. Oké, de még 2 és fél hónap gari (05.20.), csak után lehet, és 3hétig tart. Ez igaz, hogy amíg gari van rajta addig nem lehet? Kártyásan lett véve.
-
anorche1
őstag
válasz Viktor0610 #45023 üzenetére
Köszi!
Akkor holnap meglátogatom egy másik üzletüket, hátha ott nem az utcáról beterelt, képzetlen emberek
dolgoznak.
Meg nagyon remélem, hogy nem 3hét. Egy rohadt kódot kell csak beírni.[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz Viktor0610 #45032 üzenetére
Ez a bemutatóterem micsoda? Miskolcon van ilyen?
-
anorche1
őstag
válasz Viktor0610 #45035 üzenetére
Ja oké, köszi ilyenben voltam
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
A microsimemet szeretném nano -ra cserélni. Mivel a kártya már több mint 2 éves, ugye ingyenes a csere (a telenor oldalán csak azt találtam, 2 éves normál sim esetén ingyenes a csere micro -ra, de nano -ról nem írt)?
Az előfizu, amihez a kártya tartozik, nem az én nevemre szól, de ettől függetlenül én még ki tudom cseréltetni, vagy szükség van a tulajra is?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest