-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
5db 500 ex, 3 db 568 II is
jo biztos nem birnak annyit mint a nikonok, de nekem bejonnek ezek az uj yongnuok. 500,568,560is. 468 II-vel sem volt gondom, de az azert nem tunt olyan minoseginek...de villant mindig. annyival olcsobbak mint a canikon, szerencsere nekem a tudatomat se b*zeralja hogy 3d party vaku villan a vazonhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Graphy
aktív tag
-
gab.m
senior tag
-
m3ss
veterán
válasz Graphy #18509 üzenetére
nem igazan, egyet raktam meg csak ernyobe...a harmadik vakut csak tartaleknak vettem. megijedtem a masik topicban duni storyjatol, amikor leverte vki eskuvon a vakujat a vazrol...
de most h mondod nem artana vennem vmi nagyobb ernyot vagy inkabb softboxot+allvanyt venni amibe ket vakut bele tudok rakni.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Karima
őstag
"Az lényegtelen hogy jobb lesz e tőle a kép vagy sem, a tudat a lényeges szerintem." - Szakmai topikban ilyenekért nem illik életfogytig bant adni?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Ez nem kókányolás kérdése. A D5xxx széria csak vezetékesen vagy infrával oldható ki, rádiósan nem.
Tökéletesen használható velük ettől függetlenül a vezetékes portrémarkolat. A hozzáállásodból viszont egyértelműen kiviláglik, hogy nincs rá szükséged.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Rent
senior tag
Nah vegul sb700 lett, a kulonbozetbol meg kijott meg akksi+ vanguard uprise II 43 hatizsak. Egy profi fotos ismerost felhivtam vegul es o egyertelmuen lebeszelt a 910 rol, azt mondta amit Ti is, hogy meg a 700 is boven eleg lesz.
-
Real_Necro
veterán
Lényeg a lényeg, mindig jó, ha a sok fórumos mellett van egy külsős ismerős profi is...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Larry303
addikt
válasz matyi012345 #18520 üzenetére
NEKEM például sör kell! freddy szted?!
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
spanyoll
addikt
Amúgy nem tudom mi a bajotok azzal, hogy a profi ismerős mondta meg a tutit: legalább pörgött addig is a topic és volt miről beszélni
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
A Zéé
addikt
válasz spanyoll #18526 üzenetére
ha már itt tartunk, én meg azt nem értem, hogy miért baj az, és miért kell piszkálni azért, mert valaki másnak, akivel személyes kapcsolatuk van, jobban hisz. Itt elbizonytalanítottátok, valaki más megerősítette, és így alakult ki a saját választása. Ezzel így van szerintem mindenki... Van akinek jobban hisz, van, akinek kevésbé.
Just a simple Lineman...
-
Balinov
titán
en meg azt mondom, hasznalja egeszseggel,fejlodve ugyesen amit vett.lepjunk tovabb
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
Nincs is ezzel semmi baj, csak viccelünk. Szerintem is jól tette, hogy megkérdezett valakit, akit ismer, és aki kézzelfogható. Megjegyzem, IYF "zavarna a tudat" címkéjű hozzászólása után én is megkérdeztem volna valakit a fórumon kívülről...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Rent
senior tag
válasz matyi012345 #18520 üzenetére
matyika miért is ne kérhetném ki a véleményét egy olyan ismerősömnek aki az elmúlt 15 év hazai és nemzetközi nem szerény fotós díjait nem a ph fórumos fullánkos hozzászólásaira kapta?
Többieknek meg köszönöm a segítségét!
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
A véleményemet tartom, neked kell eldöntened hogy mire van szükséged, nem másnak. Nem számít az hogy ki mit ért el és miben, hanem az hogy neked személy szerint mire van szükséged azt neked kell tudnod. Ha meg feljössz a fórumra de nem hallgatsz senkire, hanem futsz a profi ismerősödhöz, akkor ne kérdezd meg itt is mert az csak floodolás, ha úgysem számít mit írunk.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Hajjaj, akkor kapcsold le a villanyt, lehet a fényre jönnek...
Ha műr 7 személyes, Orlando-t ne vegyél, egy rakás sz@r...
Ittam sört.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
nesa
veterán
válasz Real_Necro #18538 üzenetére
Koszi, nemveszek en most semmilyen kocsit, az orlando soha felsem merult.
-
Karima
őstag
válasz spanyoll #18526 üzenetére
...és megtudtuk azt is, hogy tökmindegy, hogy milyen egy vaku fénye/teljesítménye, ha nincs rajta a Nikon felirat, akkor sz@rt sem ér (Csak az a baj, hogy ezt a topikot sok kezdőbb fotós is olvassa, és ne adj isten el is hiszi, mert cáfolatot nem olvas, mivel nincs is, mert ezekkel a fentiekhez hasonló megjegyzésekkel már nem is foglalkozunk. Ezért gondolom, hogy az ilyen beírások - mármint IYF-é - nemcsak, hogy nem építő jellegűek, de esetenként károsak is egy szakmai topikban)
[ Szerkesztve ]
-
-
gab.m
senior tag
Mi ez a csönd? Vettem egy Samyang 14 2.8at, meg pár Drehert. A Samyang király, a Drehertől meg kezdek berúgni.
Azt nem tudjátok esetleg megmondani, hogy milyen vakut vegyek?[ Szerkesztve ]
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
girhesfarkas
csendes tag
szeva
most látom a vaku aktuális... ha jól tévedek a yn 468 II és a d200 viszonya nem teljesen felhőtlen... olvastam olyat h a ttl nem akar működni a régebbi műanyag vakupapucsos villanókkal, de az újabb modelleken már fém papucs van és pár felhasználó állítja így már műkszik a dolog d200 on... valaki megerősíteni, cáfolni?nem a víz a hülye ha a hal nem tud úszni...
-
BUSMAN2
csendes tag
Sziasztok!
Régóta érdekel a fotózás, egy kis kompakt gépem van, amit szeretnék lecserélni egy komolyabbra. Nagyon sokat olvasgattam, itt is kérdeztem és végül a Nikon D90 tetszett meg. Ezeknek a gépeknek a mai napig is jó áruk van a használt piacon is, ezért mindig lemondtam róla, viszont ma is átnéztem a hirdetéseket és ezt találtam: [link]
Ezért az árért szerintem nagyon jó, szerintetek megéri? Azt is tudom, hogy ezeket a gépeket kb.100000 expo-számra tervezték, ebben a kép szerint ezer van, ezt esetleg lehet manipulálni valahogy?Köszi
-
A Zéé
addikt
válasz BUSMAN2 #18549 üzenetére
egy régi képet tesz be a shuttercountba. Kérj el tőle egy nemrég készített képet, aztán akkor te is ki tudod olvasni.
Nem tudom, hogy az feltűnt-e, de nem a VR-es kitobival adja, és a kit dobozánál is ügyesen ki van takarva minden képen, hogy milyen obi járt hozzá, de szerintem a 18-105 VR volt az annó. Mondjuk ezzel nincs baj, csak ez az obi, amit hozzá ad, olyan 10k körüli értéket képvisel, a D90 nem tudom, hogy ér-e 90k-t. Bár ha tényleg ennyi expó van csak benne, akkor akár még jó vétel is lehet. Gari van még rá?szerk: ahogy nézem megállt 90 körül a d90, szóval nem tűnik rossz vételnek, kb árában van szerintem.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest