- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Trackball/hanyattegér topic
- SSD kibeszélő
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Sziasztok!
Jelen esetben a "hiba" nem tudom, hogy a monitorban vagy bennem van e
Na szóval vettem egy ilyen LG monitort: [link] nincs pixelhiba, elsőre működött, pici bleed alul - de még tűrhető - egyszóval azt hittem sikerült egy jó monitort vennem. Ez volt hétfőn. Azóta használtam minden nap, majd tegnap estére elkezdett tőle fájni a szemem - először azt hittem csak én gépeztem sokat, majd kipihenem magam és jó lesz - nem lett, ma is egész nap rá sem bírok nézni. Próbáltam állítani mindent (kontraszt, fényerő, színhőmérséklet), driverét is felraktam, most jelenleg 0 azaz nulla fényerőn van és - szép magyarosan megmondva - így is b*ssza a szemem...
Az igaz, hogy a Color temperature Customra állítva - ami olyan mint a Warm - picivel jobb, de még mindig olyan mintha állandóan csillogna a panel és ez irritálja a szemem főleg ha homogén képet nézek mint a ph jobb és bal széle.
Nem értem mi a gond egy Samsung PLS-ről váltottam soha nem volt gondom se azzal se TN panellel. A tabletet, notit, telefont simán tudom használni, ettől meg azonnal fáj a szemem - de akkor miért csak most 5+ nap után ? -
GiGaBiTeX
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb. 8 hónapos Samsung S24D390HL típusú monitorom.
Ma vettem rajta észre, hogy mintha a jobb oldal (főleg a széle) világosabb lenne, a bal széle láthatóan sötétebb.
"Normál" tartalomnál nem vagy csak alig észrevehető, leginkább ha fehér vagy világosszürke az egész kép.
Mennyire általános jelenség ez ? Van valami amit érdemes vele megpróbálni vagy küldjem vissza gariba ? Korábbi Dell monitoromnál egy sokkal jobban látható bevilágítást 4-5. alkalomra sikerült kicseréltetni, de ahányszor visszajött mindig több/erősebb lett a mértéke, ennek meg azért is örültem mert sikerült egy olyat kifogni amin szinte 0 bevilágítás van még max fényerőn is. Félek, hogy emiatt a monitort sem cserélnék, de akár még ez is járhat úgy, hogy rosszabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest