- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok.
Fostex T50RP-Mk3 jó fejhallgató? Vagy inkább Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm? Zenére, filmre és játékra kellene. -
tal-garius
aktív tag
válasz #56474624 #67951 üzenetére
Pár éve azért napi rendszerességgel használva van. Engem a tartó része érdekel ne törjön el, de szerencsére az fémből van. Olyan vékony, kis gumiszerű anyaggal van bevonva a szövet rész, nem csoda ha elfáradt. Jó lenne azért vmi erősebb, mint pl a fülpárnás részen lett cserélve. Viszont máig nem találtam kellemesebb hangú fejest helyette, ennek kényelmével, zártságával is meg vagyok elégedve.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Van egy AKG K550 fejesem. A fejtetőmnél lévő fekete párna szétfoszlott, kérdésem az lenne ilyet lehet e venni és cserélni? A fül párna már cserélt, azzal most semmi gond. -
tal-garius
aktív tag
válasz korpicschess #52768 üzenetére
K550 párnáját cseréltem én is, erről írtam pár szót a blogomban, nézz rá ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
AKG K550-es fejhallgatóm párnái foszlani kezdtek így kicseréltem őket. Régebben írt cikkemet ennek alapján kiegészítettem pár mondattal, képekkel, leírással. Akit érdekel lesse meg.
Én örülök ennek a fejesnek a mai napig, most még egy picivel jobb is lett.
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
válasz demars #38434 üzenetére
Privátban leírtam neki szinte mindent az AKG-ről, meg is vette nagy nehezen, majd hangját kérdeztem, mondta jó, nem is érti kinek kevés a mély és csak a kábele hosszú, amit később átalakít. Ezután visszaadja ilyen indokkal, hogy mélyhiányos (nálam bejáratás után tökéletes), és venne egy "gagyibb" fejest helyette. Na, erre mondtam, hogy ennyit kínlódni. Ok Te nem tudhattad, hogy mi már beszéltünk.
-
tal-garius
aktív tag
válasz StarKiller89 #32763 üzenetére
#Rhcspsz01
Ha még lehet kapni 30ért , akkor egy AKG K551. K550ről írtam a blogomban. Vezeték a különbség. Részemről ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
válasz foosballfun #31765 üzenetére
Az biztos. Vagy ha még gyűjtesz hozzá akkor egy AKG K550/551 is ajánlott. Na annak tényleg semleges a hangja, írtam blogbejegyzést is róla, olvasd el ha érdekel.
-
tal-garius
aktív tag
válasz foosballfun #31762 üzenetére
Hello.
Zártban Takstar pro 80 a favorit. Hangja is rendben van. Kényelméről sokat dicsekednek, keress vissza a nevére. -
tal-garius
aktív tag
-
-
tal-garius
aktív tag
válasz laceszgamer #31605 üzenetére
Szerintem működni fog mindenhol, kérdés milyen minőségben... Én maradnék a sima jack csatlakozós fejeseknél, plusz egy csiptethető mikrofon. Minőségileg többet adna és nem bánnád meg. Takstar Hd2000 pl meg bármelyik mikrofon. Még integrált hangkártyával is. Aztán lehet fejleszteni külső Asus hangkártyával ami USB-s.
-
tal-garius
aktív tag
válasz laceszgamer #31603 üzenetére
Van USB-s fejhallgató is? Atyaég. Olvasd el a topic összefoglalót szerintem. Aztán kérdezz, mennyi a keret, milyen zenéhez kell, stb..
-
tal-garius
aktív tag
válasz muszor #31418 üzenetére
Hello.
Mosott színpad? Érdekes. Azóta hallgattam én is pár fejest, egyik se volt akkora hang terű mint a k550. Kíváncsi lennék ennél nyíltabbra, szinte már wide hangzású lenne? Jelenleg nem tudok mondani semmit se ami zavarna hangilag a fejesemben. Kényelmet is megoldottam egy zoknival Húztam egyet a tetejére, s így nem nyomja a kobakom felül. Ott lehetett volna vastagabb szivacs. Hangja meg már szerintem beállt, bejáratódott.. Zseniális mélyei vannak, nem ilyen brummogó, inkább lágy tiszta. Filmnézés is tökéletes vele.M50-et néztem én is, jó lenne egyszer meghallgatni élőben. Sajnos nem volt MM-ban múltkor.
Az biztos míg a fejesem szét nem esik, nem cserélem le. Hálisten eltaláltam a hangzást, amit szeretem volna a másik helyett.
-
tal-garius
aktív tag
válasz ates93 #31290 üzenetére
Egy hordozható fejes erősítő nem árt. Én egy K450est használok telefonnal, bőven megfelelő, mély tökéletes, dinamikus, bár kicsit zárt terü. Q701 jó kis fejes, azt inkább asztali lejátszáshoz gép/dac és erősítő mellé ajánlanám. Az én nagyobb fejesem is telefonnal tompa, nem az igazi.
Kh@osz
A Takstar tökéletes, de pl egy Audio technica M50 se rossz, bár drágább. K450 hordozható fejesnek zseniális szerintem. Szintén nézz be blogomba te is.
Akár K550 is tetszhet, de lágyabb mélyei vannak. -
tal-garius
aktív tag
válasz Sztenn #31259 üzenetére
Ha épp nem recseg, és ha jó a gyenge minőségű dekódolás akkor igen. Van az 3x-os ár is. Azon kívül hogy nincs vezeték semmi előnye sincs.
Saját tapasztalat ismerősnél a BT fejese nehéz, állandóan tölti, néha úgy recseg mint egy rádió, doboz hangú, ja és 50ezer forint körül volt. Ezt a minőséget egy kínai 2ezres vezetékes fejes is hozza napokig áztatva olajban, begyújtva, lefagyasztva, centrifugába téve és utána hallgatva.
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
válasz Sztenn #31257 üzenetére
Kékfogon természetesen. Beépített DAC béna minőségű. Egy 100ezres BT fejes szól úgy mint egy 20ezres vezetékes (vagy még szxrabbúl) Ha veszel hosszabbítót simán elvezethető bármerre, bárhova a szobában. Fal mellé egy csatlakozó TV-hez pl. Ja és az aksi miatt se kell aggódni. Fejesekben úgy tudom nem cserélhető, újat kell venni.
-
tal-garius
aktív tag
válasz Ununqatrium #31245 üzenetére
Kicsit színezett, V hangú Takstar pro 80? Én biztos azt vettem volna, ha több mélyre vágynék, mint a K550-esem amit tud. Vagy végső esetben brutális méllyel M50-es Audio Technika. Olcsóbbak is mint 45e.
-
tal-garius
aktív tag
válasz anonymus89 #30954 üzenetére
Jobb felső sarok.
-
tal-garius
aktív tag
-
tal-garius
aktív tag
válasz pendre54 #30701 üzenetére
Ha csak "arra" használod, nem biztos hogy kell egy ilyen fejes. Nekem K550 van, kényelemmel max annyi volt a problémám fejbúbnál nyomott, de picit meghajlítgattam, jobban követi a fejem vonulatát, nem csak egy pontban érintkezik, így már jó. De lehet vannak kényelmesebbek, akár plüss párnásak, Takstar-ok stb.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok.
Írtam már ezt a bemutatóm topikjába, de hátha itt többen látják és tud is valaki segíteni.„Nekem egy tépőzáras szivacsos műbőr kellene a K550re hosszában a fenti részre. Olyasmi mint ami bringákhoz van a vázra, ahol a lánc hozzá ütődhet. Csak az keskeny sajna. Picit ez a gyári megoldás vékony és nyom egy idő után. Lehetne olyan vastag mint a K450en. Vagy ha esetleg valakinek lenne ötlete rá.”
Köszönöm.
-
tal-garius
aktív tag
Fejeseim
Szép napot.
Kinn a bemutatóm az AKG K450 és K550-ről tegnap óta. Akit érdekel olvassa, hátha ilyet szeretne venni. -
tal-garius
aktív tag
válasz vodkaboy22 #30300 üzenetére
Ügyes Na és lett tesztelve, milyen?
-
tal-garius
aktív tag
válasz Rotcsa #30284 üzenetére
AKG-ből jelenleg a K550/K551-est tudnám ajánlani, csak az kicsit drágább mint amennyiért vennél. Esetleg, de tényleg csak esetleg egy K518, de az nagyon kényelmetlen. Sennheiser-eket se mondtunk, azok meg túlárazottak. Volt szerencsém egy Momentum-hoz, hát az 50k-t rohadtul nem éri meg na. Olcsóbbakat már meg se merem említeni.
-
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #30277 üzenetére
Kikerül majd címlapra, ha minden igaz.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Elkészült a bemutatóm az AKG K450 és K550-ről.
Hátha segít valakinek a döntéshozatalban. -
tal-garius
aktív tag
Köszönöm size az új AKG K550 fejhallgatót!
Jelenleg bejáratás alatt. Tökéletesen illeszkedik, mintha be lenne dugulva a fülem De ez jó, ilyet akartam. Elsőre ami feltűnt az a hangzás tere, teljesen nyitott. Második, hogy eszméletlen tisztán szólt az a pár zene amivel kipróbáltam. Másik fejessel nem így hallottam őket. Később bővebb beszámolót írok, most megyek vissza hallgatózni -
tal-garius
aktív tag
válasz -Faceless- #29418 üzenetére
Hi. K518 zárt, erősen szorító, kényelmetlen, mély hangsúlyos fejes. Talán a K430 vagy K450 jobb választás lenne. Nekem utcára K450 van.
-
tal-garius
aktív tag
Már 3 fejes közül nem tudok választani:
Takstar pro 80 - olcsóbb, de mostanában ezt ajánlják
Akg K551 - jól néz ki, jól szól, kényelmes és 32-ért megéri állítólag
Audio technica M50 - kényelmes, sokan dicsérikAkg K551 áll nyerésre hogy leváltsa a régi Sennheiser HD485-m. Van valakinek ilyen AKG? Más ajánlható 30 körül? Köszönöm.
-
tal-garius
aktív tag
Egy Sennheiser HD485 és egy Takstar Pro 80 között hallható különbség van? Megéri cserélni Takstarra?
-
tal-garius
aktív tag
P87 féle erősítőt használok egy Asus D2X hangkarira kötve egy Sennheiser HD485-el. Fejhallgatót egy Takstar Pro 80-ra cserélve lenne változás? Meghallgatni sajnos nem tudom sehol, BP-re nem sűrűn járok, közelben meg egy ilyen bolt sincs (Dunaújváros).
Tisztább hangzású, koncertes zenékhez való, kiegyensúlyozott (picit talán lehet több mély) fejhallgatót keresnék, keret 30e huf. -
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #29216 üzenetére
Valaki? Anno a Sennheiser is 20k volt, azért kérdem.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Van egy Sennheiser HD485-ös fejesem. Meg vagyok vele elégedve, évek óta tökéletesen működik. Csak kipróbálnék valami "ütősebbet" is. Sajnos anyagilag max egy Takstar Pro 80-t tudnék venni. Itt fórumon sokan ajánlják a hangja miatt. A mostani és e között sok különbség lenne hangilag? Megérné a csere vagy hasonló kategória? -
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok.
50ezer forint környékén melyik fejes a legjobb választás?
- Audio technica m50
- Shure srh 840
Eddig ezt a kettőt találtam méltónak.
Jelenleg egy olcsóbb Sennheiser hd450 van. Hangjával, kényelmével meg vagyok elégedve, de ha mondjuk lecserélem hallható nagyobb különbség? Asus d2x hangkártyáról hallgatok zenét, flac, foobar asio pluginnel, p87 féle fejeserősítővel. Sajnos pestre nem sűrűn járok így próba hallgatásokat nem tudok kivitelezni, max tesztekre és itt a fórumban leírtakra tudok hagyatkozni. Szóval ki mit ajánlan jó szívvel? Nyitott zárt mindegy, mélyeket szeretem, de ne túlzottan. Rock, dubstep, ének, filmek jól szóljanak. Ha összecsukható az plusz pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest