- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz nagydom1991 #48198 üzenetére
Az én tippjeim:
Beyer DT770 Pro 32 ohm (műbőr párna) / 80 ohm (plüss párna)
ATH M40X vagy ATH-M50X (mindkettő műbőr párnás, utóbbiban több a basszus)Meg érdemes beszerezni hozzájuk egy normális DAC/AMP-ot is.
Wherever you go - go with all your heart.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Lehet, hogy érdekes kérdés, de fejhallgató "hangszórót", lehet venni vagy rendelni valahonnan külön? Motoros bluetooth headsetben gondolnám kicserélni, mert amivel jött, az dobozként szól. Lehet ilyet csinálni? A cserével nincs gond, csak alkatrész a kérdés.
-
-
lowzor
veterán
válasz ReFleXx #48200 üzenetére
Rendelésnél feldobott egy ablakot, hogy ha feliratkozok a hírlevélre, akkor kapok egy 500Ft-os kupont. Rendelés után persze egyből leiratkoztam
Amúgy igen, nekem is csak az első használatoknál volt zavaró, hogy kicsit nyomja, szerintem azért mert még kicsit szokatlan volt, most már észre sem veszem szinte, hogy a fejemen van. -
EQMontoya
veterán
válasz Dorien #48205 üzenetére
Szerintem nyáron minden bőr / műbőr párna izzadós, ha nincs légkondi.
Ez igaz.
Nálam egy ideje alap, hogy egy otthoni fejes nyitott / félnyitott és plüss párnás legyen.
Második felével egyetértek, elsőben egyre kevéssé vagyok biztos. A T90 pl. annyit ereszt kifelé, hogy nem nagyon van az a helyzet, amikor azt tudom használni, de a hifit nem.
Szóval gondolkodom is néha, hogy eladom, mert emiatt nagyon keveset használom. Ha nem gond, hogy zajongok, akkor szólhat a sztereó is nyugodtan.Same rules apply!
-
Dorien
veterán
válasz EQMontoya #48206 üzenetére
Na azért nehogy már ugyanolyan relatív hangerőnél ugyanolyan hangos legyen kifelé a T90, mint a hifid. Én estefelé saját szobában gond nélkül bőgetem a fejemen HI2050-et, kifelé olyan, mintha nagyon halkan szólna a hifi, ennyi...
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
vigorzol
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni:
1. Otthoni használatra
2. Elsősorban zenehallgatás (black metal, progresszív metal/rock, post rock, ambient zenék, chillout, komolyzene) Másodsorban gamelés és filmek, de itt nincsenek nagy elvárásaim.
3. lélektani határ: max 20ezer
4. Új kell mindenképpen.
5. Circumaural, fontos szempont a kényelem.
6. Zárt vagy nyitott? hát erről fogalmam sincs, igazából mindegy
7. a felsorolt zenei műfajok fényében szerintem kiegyensúlyozott hangzás az optimális, talán a mély felé egy kis eltolódás esetleg, de javítsatok ki.
8. itthonról vásárolnék
9. forrás: ezer éves genius 2.0 PC hangszóró, esetenként Lumia 640Amiket eddig kinéztem:
AKG K92
AKG K99
Audiotechnika ATH T400
Audiotechnika ATH M20xLegjobban a K92 tetszik ezek közül.
Előre is köszi! -
Bodz
nagyúr
Superlux HD681B, Takstar HD2000 és összes alteregója (összefoglalóban ajánlott lista!).
(#48198) nagydom1991: ATH-M40X, M50X, DT 770 Pro, ha marha sok mély kell, akkor Denon D1100.
(#48209) vigorzol: Hogy neked mi az optimális, azt nem igazán tudjuk eldönteni. De azért van választék. Superlux HD681 Evo, Takstar HI2050 és összes alteregója. Előbbi mélyben ütősebb (főleg a műbőr párnával), utóbbi a jobb forrásokkal szépen skálázódik, nyitottabb hangja van.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Mákosmetélt #48212 üzenetére
Mert hangminőségben a többi lábszagát sem szagolhatja
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
szakibá...
senior tag
válasz EQMontoya #48172 üzenetére
Ez egy Aurvana Live, csak a fényes műanyag kagyló helyett fa van. Szép. Nekem is eszembe jutott, hogy kicserélem az enyémen fára, nem tudtam, hogy eleve így is lehet kapni. Majd ha sok időm lesz farigcsálni, megcsinálom.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
titán
válasz szakibá... #48219 üzenetére
Azért az számít. Mert a CAL hangjának a legtöbb kárt a lágy, gyenge műanyag ház okozza. Még a nagytesó D1001 tokja is túl lágy, az a gond vele.
-
szakibá...
senior tag
-
titán
válasz szakibá... #48221 üzenetére
Egy fa ház is sokat segítene rajta, mert a CAL hangja tele van vibrációkkal, rezonanciával, ami hallhatóan a házról származik. Maga a driver egy elég komoly darab.
-
mettek
addikt
Sziasztok.
Tanácsot kérnék. Fejest keresek. Jelenleg akg k550-em meg egy Denon d1100-am van de az AKG nekem túl kiegyenlített fejes, a Denon pedig olyan dobozhangú...de az már majdnem jó, basszus még ennél is lehetne több de nem dobozhanggal. Sokkal több basszust szeretnék lévén hogy főleg hip hopot hallgatok. Legyen zárt és akár utcán is vállalható de első sorban otthon használom, szinte csak iPhoneról apple musicot használva. Magyarán nem kell high end meg studio fejes (mindegyik típusom volt de én most zenehallgatásra keresek nem pedig masterelésre)!
Keret legyen 60-70 ezer ft.Megjegyezném volt ath m50-em is de az iszonyat egy kényemetlen fejes volt (nagyon kemény párnái miatt). Esetleg újabb ATH-k megfelelhetnének? Milyenek basszusban?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Bodz
nagyúr
válasz mettek #48224 üzenetére
DT 770 Pro 80ohm?
Extrém igény esetén esetleg Denon D1100, de a Beyer amúgy egy jobb fejhallgató.Csalódtam az új Youtube szolgáltatásban...
"A(z) SnoopaVision béta állapotban van, és a(z) Top Gun All Stars - Large Coed [2014 Senior Large Coed Finals] MultiCam videónál a következő időponttól fog működni: 2122. 07. 03.." Meh, ennyit nem várok.[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
-
mettek
addikt
Megmondom őszintén hip hop zenéhez eddig a beats solo hd2-je tetszett a legjobban amit a mediamarktban hallgattam meg. Ennél elvileg jobb a Studio 2.0 igy az is benne van a pakliban de aggaszt a zajszűréses rendszerének sistergése...ugy hallottam eléggé kihallható.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni melyik fejhallgatót vegyem a Dacmagic Plus-om mellé.
Elekrto-industrial, industrial-metal és alternatív zenéket hallgatok.
Ezek közül kell választanom:
Sennheiser HD 650 vagy Beyer T70 Itt nemtom a zár vagy nyitott a jobb?És az olcsóbb kategóriák közül:
Sennheiser HD 600 vagy Beyer DT 770 ProA pénz megvan rájuk, már csak választanom kell melyiket érdemesebb választani.
Kérdés megéri az árkülönbözetet a drágább kategória? Ja és használtan venném őket.Köszönöm!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
mettek
addikt
válasz Tomdriver #48233 üzenetére
Plusz volt beyer dt990 prom de azt is eladtam mikor megvettem a Denon 1100at mert akkor dögösebb volt a denon hangja. Sajnos ma már dobozosnak hallom és a dizájn is irritál.
Beats studioja van vkinek? Meg tudná mondani mennyire jön elő eza. Sistergés?
-
-
funkmester
aktív tag
Helotok, a sony MDR-1A es a sony ex650ap hangzasvilagat osszetudna valaki hasonlitani?
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
asszem egy vmoda m100 fejes lesz
nincs valakinek muzikeres kuponja? megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz mettek #48239 üzenetére
HUFnews3
2k kedvezmény 30k feletti vásárlás esetén. Holnapig működik.
"A kupon nem vonható össze más kedvezménnyel
(akció, kiárusítás, kedvezményes szett, mennyiségi kedvezmény),
7 napig érvényes, nem cserélhető pénzre, illetve Yamaha és Fender termékekre nem érvényesíthető."(#48235) Zsoó: Inkább a T70. A Plus füles kimenete elég sötét, mély hangsúlyos, felbontása se az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
+1.
Gyerekek ne mondjunk már ennyi ökörséget.
t70 vállalhatóan szólt egy sansa clip+ ról is. a hd650 meg szinte semmiről nem szól normálisan.
Ha megvan a hozzá passzoló erősító akkor igen hd650 rulez. ha nincs akkor bármi jobb választás.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
mettek
addikt
Kezdjük újra
Jelenleg akg k550-em van amit szeretnék eladni és egy populárisabb, több basszust hozó de azért pontos fejest venni.
Forrás: iPhone + apple music + néha rádobom a Fiio e17 erősítőt. Csak ugy nem nagyon ülök le zenét hallgatni ez inkább olyan belehallgatok, időkitöltős dolog ezért csak a mobil a forrás.
Műfaj: hip hop, elektronikus, alternativ főleg
Zárt legyen és jól is nézzen ki ha lehet. eddig kinézetre nekem a Beats studio 2 és Senn momentum 2 jött be de hangra nem tudom mit nyujtanak.
-
.DLL
veterán
válasz mettek #48247 üzenetére
Nad Viso HP50 volt már ajánlva neked? Ezen kívül pl. Focal Spirit One S, esetleg Meze 99, elvileg nem annyira basszusos mint a One S, de személyesen még nem hallottam, de ha hasonló a tonalitása mint a Nad-nak akkor sokkal jobb lesz hip-hop téren, mint a K550.
És ezért is várom már a fejhallgatós talit, ha minden jól megy lesz ott egy Meze99.(#48250) Bodz: Szerintem még nem hallottam a Solo HD2-t, de a HP50-et és a K550-et igen, ez utóbbi tényleg elég világos hangó, ha jól is illeszkedik akkor is inkább megfogott (visszafogott?) basszusa van, Megszokható, de nem minden zenénél (pl. DnB vagy Hip-hop). Ellenben a HP50 nagyon mélyre lemegy, kellemes duruzsló hangja van az AKG-hoz képest. Ezek persze csak ajánlások, vásárlás előtt meg kell hallgatni...
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC