- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Rákerestem, visszaolvastam, de a kérdés megmaradt, amit már ezerszer feltettek előttem.
Kellene egy fejhallgató max 5000 forintig. De tényleg max 5000-ig, nem 5200-ért, nem 6900-ért...max 5k.
Amire lenne, az itthon ha a gyerek alszik, akkor lehessen használni a gépet zenehallgatásra (semmi extra), játékra, filmezésre. Zenénél szeretem ha van mély, de leginkább rock zene vagy pop megy, tucc-tucc nem. Kábel minimum 2m és jó lenne ha lenne rajta hangerőszabályzó.
Valami javaslat? (nem kell új, ha jobbat lehet kapni használtan, akkor rámehetünk arra is ha érdemes)
-
-
V.Stryker
nagyúr
Véletlenül akadtam ezekre a Somogyi féle fülesekre. Tudtok róluk valamit? (Nyilván az áruk mellett nem lehetnek nagy számok.)
-
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Na, ma voltam ezt azt meghallgatni. A helyzet siralmas. Eleve, amiket most ír a mediamarkt, hogy abban az áruházban átvehetű.... hát k.rv.ra nem volt kipróbálható, se elérhető. Párat kipróbáltam, de nem vertem oda magam. Az SHP2500 egyértelműen rossznak minősült a Retro DJ után...az SHP1900-ról meg ne is beszéljünk, mert az egy zseb szart nem ér. SHP2000 -et nem tudtam kipróbálni.
Voltam az euronics-ban...ott semmi nincs néhány sittet leszámítva. Az auchanba a szokásos sz.rok, volt egy jvc, ami kipróbálható volt, de az olyan gagyinak nézett ki, hogy fel se tettem a fejemre. A jvc rx300 szimpi volt, de az nem volt kipróbálható.
A tescoban szintén semmi...mondjuk volt shp2500 közel 8k-ért.Viszont lehet egy JVC- HA-RX300-at bevállalok látatlanba.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz szentkuti11 #26225 üzenetére
Hát az vagy 7k körül volt, egyrészt. Másrészt kicsi, alig fér a párna alá a fülem.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz szentkuti11 #26227 üzenetére
Végülis visszaolvastam rákeresve a fülesekre és egy JVC RX300 lett az áldozat. Kerek 3900 forinért adják és holnap pont arra is megyek, hogy átvegyem.
Esetleg majd írok, hogy nekem hogy vált be, így még nem búcsúzom annyira.-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap mondtam, hogy megrendeltem látatlanba egy JVX RX300-at. Ma elmegyek átvenni, nem lehet fizetni kártyálal. Úgy felb.sztam magam, hogy vissza se mentem kp-val, inkább visszamondom a rendelést. De lehet ez volt az isteni jel, mert nem hoztam ebédet, mondom átbattyogok az inersparba és mit látok ott? Retro DJ-t 4600 forintért. Természetesen azonnal megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ígértem egy visszajelzést és mivel sokan keresnek olcsó fülest, így talán hasznos lesz. Szóval a Maxell Retro DJ -vel nagyon elégedett vagyok. Nagyon szépen szól, hangzásilag ezért a pénzért szerintem nagyon szuper.
Ami pici hátrány, hogy a kábel csak 1,2 méter. Jobb lenne 1,5 vagy 2m, nekem legalábbis. A másik, de ez csak lehet még azért mert nagyon új, hogy két óra múlva már kicsit szorította a fejem, de lehet,hogy idővel majd enged.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz KalocsayMate #26354 üzenetére
Hol élsz? A népligetből elküldjük busszal ha elküldöd rá a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz KalocsayMate #26357 üzenetére
Hát ha megy busz közvetlen hozzátok, akkor a földimnek én ennyit megteszek.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Lehet, hogy érdekes kérdés, de fejhallgató "hangszórót", lehet venni vagy rendelni valahonnan külön? Motoros bluetooth headsetben gondolnám kicserélni, mert amivel jött, az dobozként szól. Lehet ilyet csinálni? A cserével nincs gond, csak alkatrész a kérdés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest