Legfrissebb anyagok
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
steveetm #114 üzenetére
Igen, mostmár megvan. CSak azért nem vettem ezt észre, mert eddig jól ment és mikor átraktam abba a progiba, ahol előtte nincs aadatbáziscsatlakozás, akkor egy más változtatás is volt (változó lett megadva konkrét érték helyett) és arra gyanakodtam. Illetve: mi a fenéért nem szól, hogy nem tud ellenőrizni, mert nincs kapcsolat az adatbázissal???!!!!??? Ehelyett miért kell azt csinálni, hogy úgytesz mintha ellenőrzött volna, és annak megfelelően fut tovább az egyik ágon. Ne fusson semerre, ha rossz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest