- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok ráraktam a 4.2.2-ot, jol mukodik minden, csak a g szenzor nem. Nem tudjatok mi lehet a megoldas? Amikor vizszintesre forditom fuggoleges lesz es amikor fuggolegesre akkor vizszintes. A jatekoknal is ugyanugy rossz. Mi lehet a baj? Rakjam ujra vagy rakjak ra masikat? Nektek melyik rom volt rajta amikor elkezdtetek felrakni? Lehet h. Az a baj
-
Peti864
csendes tag
Közbe megtaláltam hogy az extreme digital árulja
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek ezt melyik boltban lehet kapni? http://myaudioworld.com/myaudio/kiegeszitok/tablet-case-keyboard/
-
Peti864
csendes tag
Sziasztok szerintetek melyik a legjobb rom most a tabra? Igazibol az a lenyeg h a wifi tavolrol is jo legyen, mindket magot használja, és ne egye annyira az aksit
-
Peti864
csendes tag
Még egy dolog van
Nektek fellépett már ez a hiba, hogy a tab hirtelen leáll, és semmire se válaszol, csak arra ,hogyha recoveryt bekapcsolom és azon keresztül a tabot is, a régebbit azért vittük vissza, bár ott elég volt, hogyha a töltöre rádgtam, ez elég gyakori dolog, ezenkívül néha behal a képernyő és pl csak lilán, vagy csak kéken rajzolja ki az egészet, ez mewgoldodik egy ujrainditással is, ilyen szerencsére még csak kétszer volt (oktober 30. óta van meg a mostani gépem) -
Peti864
csendes tag
Sziasztok Azt szeretném megtudni, hogy most melyik a legújabb gadmei rom? én ezt találtam: http://pan.baidu.com/share/link?shareid=146161&uk=2586349326 ugye ez az ami jó a készülékhez vagy van újabb, vagy ti melyik romot ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged