Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fujifilm X
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
siki92
csendes tag
Lehet hogy másnak evidens, nekem nem volt az.
A korábban említett 3-4 perces bekapcsolás utáni szenvedést próbálkoztam megszüntetni. Kezdésnek kikapcsoltam a képernyőzárat...na ezzel elértem hogy 2 óra alatt is érzéketlen maradt.
Elkezdtem a romokat sorba próbálgatni...aztán viszonylag gyorsan feltűnt, hogy mindegyik rommal az első bekapcsoláskor tök jó, aztán következőre szenvedés.
Egész egyszerűen ha úgy kapcsolom ki, hogy be van nyomva a wifi, akkor bekapcsoláskor 3-4 perc mire észhez tér...ha kikapcsolt wifivel kapcsolom be a tabot, akkor kb fél percre csökken ez az idő.
Mindenki másnak egyértelmű volt, hogy így kell csinálni, vagy csak nálam jelentkezik ez a hiba?
-
siki92
csendes tag
Próbáltam a myaudio legfrissebb romjával is, meg a Gadmei legfrissebbel is. Mindegy volt. Próbáltam launcherrel meg anélkül is...az se számított sokat..

-
siki92
csendes tag
Üdv!
Biztos volt már szó róla, de nem találtam a keresővel sem és a fórumba beleolvasgatva sem.
Alapvetően elégedett vagyok a tabbal, azonban azt kicsit furcsállom, hogy bekapcsolás után legalább 3-4 percig nem érzékeli az ujjamat a kijelző.
Kicsit sok időnek tűnik ez Nekem...Van erre valami megoldás, vagy Nálatok mi a tapasztalat, mennyi idő után szedi össze magát?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- 7. Generációs Ipad
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest