- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
Ha auchan, akkor hivd fel a biztosítót: CARDIF Biztosító 06 1 501 2387
Aztán majd visszahívnak, hogy hova vidd a készüléket.
http://aruhitel.auchan.hu/penzugyi-szolgaltatasok/auchan-garancia-biztositas -
pube111
senior tag
válasz
this is life #5169 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kiterjesztett gari, hasznos. Nem csak a munkadíjra vonatkozik, hanem az alkatrészre is. 2012 októberben vettem a Myíudiot, 2013 novemberben elromlott. Kb egy hét alatt cserélhettem új kori árában egy másikra. Arra is vettem egy év garit. 3500Ft-ot megér. Jövőre kicserélem egy másikra. Remélem addig elromlik.
-
pube111
senior tag
Pár napja volt kiterjesztett gari esetem. Megkértem a szervízest, hogy szívesen megszabadulnék a tablettől, intézze javíthatatlannak. Pár nap múlva hívott a biztosító (cardif), hogy sajnos javíthatatlan a tablet. Pénzt nem adnak vissza, mert ez nem garancia, hanem biztosítás. Tehát, arra vonatkozik, hogy legyen neked tableted. Levásárolni lehet csak. Ha olcsóbbat veszel, akkor nem kapod meg a különbözetet. Ha drágábbat, akkor kifizeted a különbözetet. Én vettem pont ugyanannyiért egy Navon Explorer 3G tabletet 39990Ft.
-
-
pube111
senior tag
Köszi, megpróbálom.
-
pube111
senior tag
-
pube111
senior tag
Miért van az, hogy az akku állapotot nem jelzi az akku ikon? Mindig azt jelzi, hogy tele van. Amikor lemerül, nem is figyelmeztet, csak kikapcsol. Még garanciás, visszaviszem, csak érdekelne miért van ez. Gyári romot újra raktam, nem javult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest