- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
buci_
tag
mcdonald'sot mar csak azert sem, mert kiderul a sok genyo dolog (ami odaat van) aztan telleg egy eletre elmegy a kedved az egesz műkaja cucctól.... :)
egyebkent az ilyen melo-diak, furge diák, mind-diák cegek nagyon keveset adnak -> ezert ott nem eri meg annyit dolgozni.. -
CsatiZsol
aktív tag
A mekkit aztat haggyátok ki, mert nagy a ge**ség, sok a meló nem fizetnek annyit, hogy megérje. Én egy hónapot melóztam Mc-ben, de teljesen rámentek az idegeim. Folyamatosan b@sztatják az embereket ha kell ha nem. Tiszta katonaság... :(
-
Shim
őstag
látatlanba beszélek, előre szólok.
szünet után regelek a FürgeDiáknál, reg lapon be lehet jelölni mikor érsz rá, mit szeretnél csinálni, mihez értesz (én spec bejelöltem a fordítást és az egyébhez a gépösszeállítást :D)
remélem nekik van du melójuk mekin kívül. mondjuk burger king :DDD -
Memphis
tag
válasz
raven10011 #41 üzenetére
MÉrt?fizetnek? ;]
-
raven10011
senior tag
Én is gondolkodtam a mc-on, de elolvasva a fentibb sorokat elvettétek tőle a kedvem :)
Van valakinek konkrét tapasztalata, hogy nem nyári munkában miket fizetnek ott mégis az embereknek? -
Memphis
tag
válasz
Phantom Lord #38 üzenetére
lehet.mindenesetre mekibe nem megyek akkor már inkább tesco....csak jó lenne valami normálisabb munka.Tegnap még a Spar-ban is voltam érdeklődni de oda is csak éjjelre keresenek embert.....nem hiszem el hogy nem lehet találni részmunkaidős állást.
-
Memphis
tag
válasz
Phantom Lord #32 üzenetére
hát nem tudom hogy csinálja....szerintem kam.
ugyanis egy ismerősöm egész nyáron dolgozott mekiben.egész nap és ugy kapott egy hónapban (heti 5 napx8óra) kevesebb mint 40k-t -
Memphis
tag
válasz
Phantom Lord #28 üzenetére
nyáron még vállalható de suli mellett nem tudok jó időpontot egyeztetni.ha meg már ennyire nem találok munkát akkor már megyek inkább tescoba mert még az is jobban fizet
-
Peat;)
veterán
válasz
Phantom Lord #26 üzenetére
Na neeeeeeeeeeeeeeeeee!! Hallottam róla, nem ajánlom senkinek(nem fizet, nincs ingyen kaja csak egy hamburger, meleg van, pörögni kell stb.) . Inkább ha valaki tud olyan igazi lógós(pl. árufeltöltés, egy isten háta mögötti helyen ahol nem nagyon kell feltölteni csak ott üldögélni:) ) munkát nekem is szólhat nyugodtan!
-
Phantom Lord
aktív tag
Mekdonálc?
-
Peat;)
veterán
jobbkezek.hu -de vigyázzatok, a pénz bár csábít a munka attól még büdös marad..:)
-
lesaux
veterán
válasz
Cardinella #21 üzenetére
Vigyázzatok, mert most 7-ig vagy fél 7-ig vannak nyitva a bankok a sok adategyeztetés miatt. Bár ez lehet, hogy csak szerdára vonatkozik.
-
Memphis
tag
válasz
Cardinella #18 üzenetére
nem tudom melyik mit foglalkoztat.miután az 6. szövetkezet mondta hogy nincs munkánk csak délelött 11től azt mondtam akkor sziasztok
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Cardinella #18 üzenetére
én 14vagyok 170cm 58kiló(wow):DDD és délután 2töl este 10ig ráérek:DDD
ugyse találok semmit:O:O:O -
Memphis
tag
18 éves vagyok.182 cm 75 kg. 15 órától ráérek este 22ig.Most hogy mihez értek ezt igy most szal izé.Ha van valami szóljon aki tud.Ha kell hullát is mosok.
ja és amúgy világbéke -
-
Memphis
tag
senki nem tud valami jó melót? :(
-
TexT-BoY
addikt
áp a fiatalokért:DDD
-
Memphis
tag
Sziasztok!
Help kéne.Gimibe járok és nagyon jól jönne valami munka a suli mellett.Fontos lenne.Gondolom egyértelmű hogy rugalmas időbeosztással ugyanis a suli mindenek elött :)
Igazából ez az egy kikötés van de mégse találok semmit.Nem tudnátok segiteni?Épitő jellegű hozzászólásokat várnék mert azokkal hogy menj diákszövetkezetekhez sokra nem megyek.Ugyanis hivogattam őket és ahhoz képest hogy diákoknak van csak délelött volt munkájuk szal....
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest