Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ezt írtam. Még ha egyéni eset lett volna, akkor aszondom, hogy igen, biztos emiatt volt. De már többen is jelezték a hibát, és azért elég gyanús ez. Meg aztán beszéltem erről ismerősökkel, és nekik ilyen használatból eredően nem ment tönkre így a notijukban az aksi.
Amikor ennyi Wind tulajnak halálozik el az akkumulátor, akkor én már elgondolkozok rajta, hogy valami nincsen rendben. Ha ennyire trágya lenne ez a lítiumos aksi, akkor nem hiszem, hogy elterjedhetett volna széles körben.
Egyik napról a másikra esett le a kapacitása 9X%-ról bőven 50 alá, úgy, hogy egyik nap jó volt, másik napra villogott, harmad napra meg már be sem kapcsolt. Ezt csak azért tom, mert éppen előtte nézegettem, mivel Ubi alatt szépen kiír róla mindent. Aztán jött a nagy meglepetés nemsokára rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Parfüm topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest