Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Azért az durva hogy az 1,3GHz celeron és az 1,6GHz Sempron bőőőőven elhúznak az atom mellett. Azt reméltem legalább egy kicsit megközelíti a régebbi CoreDuo-k teljesítményét, de hogy még egy celeronét sem, az elég gáz. a VIA C7 procit legalább ott hagyja (még jó). Igaz, ez még mindig jobb mint az Asus 900as celeronjai vagy az AMD Geode procik, de akkor is gyenge
Számomra szerintem el is dőlt, hogy ennyi pénzt nem ér meg a wind.Továbbá ezt írja:
Why didn’t we run tests on playing HD? Well, first of all because computers using an Atom processor aren’t intended for that. Intel is targeting NetTops, which are computers intended for Web browsing, not for watching Blu-ray disks.Szóval bukta a nagyfelbontású filmek. nem mintha lenne hozzá Blu-ray olvasó, vagy egyáltalán bármi.
Egyetlen előnye a nagy üzemidő marad. Elvégre netezni, filmet nézni már egy AMD K6-2 350MHz gépen is tudtam anno régen.
Végső soron pedig azt a következtetést kell levonnom: Ez is drága mint az EEE pc
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NBA és kosárlabda topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Automobilista 2
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest