Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Memóriakártya topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
De jó lenne ha gondolkodnál mielőtt mindenkit hülyének kiáltasz ki, akinek más a fontos mint neked...
Kezdjük azzal, hogy a wind (meg az eee) típusú gépeket az emberek zöme nem első gépnek veszi, vagyis nem azon akarunk játszani, filmet kódolni meg hd filmet nézni...mert azt megteszem az asztali gépen, amihez van hd monitor (meg duplamag és 4giga ram, meg 5.1 meg ezer csatlakozó ha akarom). Az umpc-t azért veszem, hogy bedobhassam a táskámba és vihessem magammal, netezhessek és dolgozhassak vele útközben ha szükséges (pl 3 órás vonatút). Vagy, képzeld, van olyan ember is, aki szinte kizárólag netezésre, szövegszerkesztésre használ egy gépet, neki minek a sokmag meg a felesleges sallangok, ha csak nem villogni akar hogy nekem ilyenem is van...sokszázezerért. Ő döntése...
Nekünk a fő követelmény: legyen kicsi, könnyű és bírja sokáig az aksi...mint ezt már előttem is mondták. A konfig meg tökéletesen elég a felsorolt feladatokra.
Én is néztem duplamagos, 2 gigás, másfél kilós 12 colos subokat 300ezer+-ért. Aztán mérlegeltem mire is használnám útközben. És jé, de hülye vagyok, arra jutottam, hogy amíg nem nyertem a lottón, addig simán megteszi nekem a harmadannyiba se kerülő, de ugyanúgy kicsikönnyű, gyengébb konfig. Ha meg Witchert akarok játszani, hát azt majd nem a vonaton, 10"-on ölbegéppel...
Ez persze csak az én szerény véleményem. 
Szerk: oks, ha az asztaliról beszéltetek az más, énis kérek elnézést

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mazda topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez persze csak az én szerény véleményem.