Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
válasz
pisti1234
üzenetére
Ajánlom magamat...olvasásra...

Nem mondtam, hogy a Wind notebookban kétmagos processzor van, a #139-ben az asztali Windről beszélgettünk a kollégával.
Egyáltalán nem várunk csodát az Atomtól, nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy nem 256 bites titkosítást kell viszafejteni ezzel a géppel a földalattin ülve, hanem alapvető felhasználásra lesz nagyszerű.
A benchmarkok végleges megítélésével szerintem várjuk meg a kereskedelmi forgalomban lévő változatot, az már mérvadó lesz.
Azt sem mondta szerintem senki itt, hogy szarba gyalázza a 900 MHz-es Celeront az 1,6GHz-es Atom. Némileg gyorsabbnak tűnik, egyes dolgokban viszont elmarad a teljesítménye a konkurensétől. Azt feltételezem, hogy inkább a sebességérzetért felelős dolgokban lesz erősebb, tehát szubjektíve gördülékenyebbnek, következésképp gyorsabbnak fog tűnni használat közben a gép. Ha megérkezik, kiderül. Addig viszont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- Dell Latitude 5420, 14" FHD IPS kijelző, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11,Számla, 1 év garan
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest