- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Szia!
Bár én csak holnap megyek érte, eazért elég jól utánanéztem a dolgonak...
Melegedés:hogy alul mennyire melegszik arról még nincs infóm, többek szerint a csuklótámasz jobb oldala melegszik kissé (de nem elviselhetetlen mértékben) valamint a burkolat bal oldala (gondolom ott a vidkari)
Oprendszer, driverek: eddig semmilyen problémáról nem hallottam/olvastam
Kijelző: a legsarkallatosabb pont (de szép szó) egyesek szerint egyszerűen ocsmány, mások szerint megszokható... meg kell nézni, fehér háttérrel a legszembetűnőbb a ditherelés, fényképeken úgysem fogod ezt elég jól látni...
Hangos/halk: ha nem terheled (nem játszol) nem vészes, ha meg terheled (játszol) akkor meg úgyis elnyomja a játék hangja... de még akkor sem zavaróan erős
wifi,webcam,stb:működési problémákról szintén nem olvastam eddig, kisebb kezelési gnodok vannak, de a manual áttanulmányozása/megszokás után mind orvosolható.
Nagyjából így nekem ennyi jött le, az időtállóság ugye még kérdéses, én azért optimistán nézem a dolgokat, elvégre 2 év garit vállalnak rá...
Mindenesetre ha nem hurcolászod sokat, de azért mégis egy jó árú, jó teljesítményű notit szeretnél, akkor a benne lévő kompromisszumok ellenére jó választásnak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest