Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo666
csendes tag
Van egy Wayteq P35-ös MP5 lejátszóm.
Valahol lehet e akkut cseréltetni benne,
a szervizük elhajtott, mondván régi a készülék.Van benne igazság, nem is sokan használnak
ilyen eszközöket az okos telefonok mellett.De talán valakinek van ötlete?
-
Pinto
csendes tag
Média lejátszót keresek és a találtak közül ezekkel szimpatizálok:
SENCOR SPV 4430 DAZE
Vélemény
IntroSAMSUNG Galaxy Player 3.6
IntroSAMSUNG Galaxy Player 4.2
Teszt
Intro3.6 és 4.2 intro, a 13. perc körül levő játék demó azért nem kicsit feledteti a Sencor-t:
Ki mit javasol?
-
Zolee_70
senior tag
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.mp5-öst tudtok ajánlani?10 éves Kisfiamnak venném úgy kb 10kért!Üdv!A lényeg hogy kijelző minél nagyobb illetve ne kelljen konvertálásokkal kinlódni.
-
bgvera29
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. MP5 lejátszót vásárolnék, ki is választottam 2 típust, de közöttünk nem tudok dönteni.
1. Sencor SPV 4430 MP3/MP4/MP5 lejátszó
2. Alcor WOW MP3/MP4 lejátszó
Én igazából könyveket szeretnék rajt olvasni, de a rádió és zene hallgatása, képnézegetés, film nézése is a cél. Énnek tükrében, ha valaki tud segítsen dönteni!Előre is köszönöm.
Üdv: Vera -
ati.r.330
csendes tag
kérnék 2 pirost Ultram3jor
ezért az üzletért --->MYAUDIO MA-HD700megbiszható eladó
-
Demo87
csendes tag
Hmm llehet mégis elmarad a vásárlás ! Nemvárt költségek léptek fel !
-
Demo87
csendes tag
Sziasztok ! Én is most tervezek mp5 lejátszót venni, és csak érdeklődnék, hogy melyik márkákat tudnátok ajánlani, amik a legjobbak között van. Előre is köszönöm a segítséget !
-
Gstyler
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy olyan aktuális MP5 lejátszót, amiben található FM-transmitter???
Jelenleg Wayteq p40-et használok, az autóban való üzemeltetéshez feltétlenül szükséges a transmitter, de nem találok az újabb lejátszók között ilyet! -
rigo88
aktív tag
ilyet vettem, erre volt kess. bár nem ez a márka, hanem csájníz.
lehet hozzá firmwarét szerezni ami kicsit egyszerűbb?
szal a lényeg, h semmi csicsa, amitől ugye elvileg kicsit gyorsabb lesz, és legyen magyar nyelv benne.
szinte csak zenére és képnézegetésre kellene, filmet valószínűleg nem fog rajta nézni a célszemély
thx előre is.
r -
had423
aktív tag
már két éve van ilyen nekem concorde-ba. Elég gyenge. de ha elromlik a mobil hallgathatsz rajta zenét, nézhetsz filmeket. De csak ezért ne vegyen senki. Kicsit lassú a videó és ezért elcsúszik a hang. Nekem rádiót nem fogott. A játék elég gagyi.
Tehát ami a fenti képen van ne vedd meg!
Ha mindenáron "mp5"-öt akarsz venni akkor vegyél érintőképernyőset, ami girószkópos! -
rakal
senior tag
Egyébként lehet ragozni a dolgot.
Ahogy a DM500-omat nézem.lehet ezt még zsugorítani,egy chipbe az egészet,és akkor:
MP7=MP6+ beépített műholdvevő tuner(szerintem előbb utóbb lesz ilyen,ha a trendeket nézzük,ne nevessetek ki) -
rakal
senior tag
válasz
asadasad22 #9 üzenetére
Szia!
Van egy rossz hírem:
Egyes kínai elektronikai wholesale site-okon megjelentek az MP6 lejátszók is!
Hogy segítsek a megfejtésben:
MP6=MP5+TV vételi lehetőség(pl. beépített DVB-T tuner,ill. analóg TV tuner) -
rakal
senior tag
Ebben az új fejlesztésű készülékben egyébként már a forradalmian új RK28 chip van
[Az RK28-as chipről] -
ZsHUki
csendes tag
Köszi a választ.Nagyon sok oldalt néztem de én nem találtam.
Nem örülök az info tartalmának
A felállított elvárásomban 5óra a video lejátszás
Gemei HD693t nagyon tetszik és az 6órát bír, és érintő képernyő is megvan, ára nagyon jó, csak a másik dolog amit akarok az a 5colos képernyő
és ő csak 4.3 .
Lehet túlságosan szőrszálhasogató vagyok
-
rakal
senior tag
Szia!
[Ramos T11 RK]
Itt 4 óra videót,és 20 óra audiót írnak... -
ZsHUki
csendes tag
válasz
asadasad22 #9 üzenetére
Köszönöm a helyre igazítást.
Valóban nem sokat értettem ezekhez a lejátszókhoz, de szorgalmasan gyűjtöm az infókat.Több tesztet (nem magyart hanem amerikait és angolt mert ugye itthon nem árulják csak a jóval szerényebb tudásúakat és még drágábban is) végig néztem és olvastam ezekről a kis lejátszókról,többek között amerika forumokon láttam hosszabb használat után felmerült problémákat és a pozitív és negatív tapasztalatokat. Ezen az oldalon is akadnak emberek akik használják ezeket, és tőlük is csak jó véleményeket kaptam. (gondolom nem haragszol ha azokra hallgatok inkább akik használják is nem csak beszélnek róla
)
Tisztában vagyok az általad említett elmés, nincs Mp5ös formátum tényről.Nem is ezért nevezik egyesek Mp5nek, egyszerű fantázia név . Az általam említett kis szerkezet neve is Ramos T11 RK MP4Player!
A véleményed inkább tűnik sztereotípiának mint tapasztalaton alapuló, megfogadni érdemes tanácsnak, de köszönöm a hasznos visszajelzést.
Ja és természetesen továbbra is várom a felemrült kérdésemre a választ
előre is köszönöm
-
asadasad22
őstag
azert nem talaltal ilyet, mert nincs mp5 formatum, igy mp5 lejatszo sem.
az egesz a kinaiak talalmanya, az olyan birkakat etetik meg vele akik semmit sem ertenek az egeszhez, csak annyit tudnak hogy van mp3 es mp4 lejatszo, es akkor az mp5 biztos megjobb lehet. az egesz egy bullshit.en a helyedben inkabb valami hasznalhato lejatszot vennek, aminek esetleg markaja is van es nem kell honapok utan kibaszni az ablakon.
-
ZsHUki
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Hátha valaki tudja a választ.
Kinéztem magamnak a Ramos T11RK 8gigás lejátszót. A houseofdap.com-ról szeretném megrendelni.Viszont azt az Infot h hány óra videót és hány óra zenelejátszást bír sehol nem találom.Ha esetleg valakinek van valami adata erre vonatkozóan igazán megoszthatná velem.
Vagy ha valaki úgy véli ezen az áron(138dollár) nem ez a megfelelő lejátszó, megoszthatja velem a véleményét.
Max 160 dollárt szánok a dologra, 5col és érintő képernyő amit akarok.8giga elég.
-
Xine
csendes tag
üdv ismét
összeszedtem pár mp5 lejátszót és ha esetleg van valamelyik valakinek vagy találkozott már valamelyikkel pls írja már meg róla a véleményét esetleg azt is hogy melyiket ajánlaná ezek közül ..
2 GB Aigo E895
2 GB Concorde X850
2 GB Alcor Skin
2 GB Control Line MA-905 Fémházas
2 GB WayteQ P41 -
rakal
senior tag
Szia!
1.Az mp5 fantázianév,az új generációs mp4 lejátszókat nevezték el így,ilyen szabvány nincs ugyanis,de van néhány kritérium,aminek meg kell felelni:
a:3 coll feletti képernyőméret
b: Konverzió nélküli filmlejátszás(persze nem teljesen,de divx,flv. etc. menjen)
c:Lossless szabványú audiofile-ok natív lejátszási képessége(flac,ape,ogg. etc.)
4,8,16 GB-os micro SD-vel lehet őket bővíteni(készülékfüggő.)nem lassul be a készülék,pl. nekem van 8 GB-s is,nem érzem,hogy lassabb lenne,mint a 4 GB-s.
2.Nem lehet rá lejátszóprogramot feltenni,ezek nem PDA készülékek,csak a saját lejátszót lehet használni.(esetleg későbbi firmware frissítés lehet)
3.A kijelzőt nem lehet szabadon alakítani.Drágább modellek tudják az srt feliratfile-okat kezelni.Ezek már nem 10-16000 FT-os kategóriák.... -
ZsHUki
csendes tag
Tudásom nekem is elég harmatos az üggyel kapcsolatban.Nem rég kértem segítséget ezen lejátszókról, és egyik kedves forumtárs figyelmembe ajánlotta ezt az oldalt.
http://www.houseofdap.com/
Ezen az oldalon minőségben és tudásban jelentősen jobb lejátszókat találni ebben a szegmensben mint az itthon kaphatók, és jobb áron is.A házhoz szállítás ingyenes és a Paypalon keresztül kell fizetni.
Tapasztalataim a rendeléssel kapcsolatban egyenlőre nincsenek, de a közeljövőben szeretnék rendelni.
Nem tudom Xine ismered e ezt az oldalt de nézz szét rajta.
-
dudika10
veterán
Van ilyen, hogy MP5? Én le vagyok maradva ezek szerint.
-
Xine
csendes tag
jah és ha esetleg tud vki ennél jobbat akkor pls irja már meg
meg azt is hogy szte miért,miben jobb... thx
-
Xine
csendes tag
Üdv
Nos nem cifrázom... mivel sehol sem találtam konkrétan az mp5 lejátszókról nyitott témát ezért nyitottam egyetA közeljövőben szeretnék venni egy mp5 lejátszót de van pár dolog amit hiába kerestem nem találtam róla érdemben semmit :s
pl:
1.
az mp5 lejátszók bővíthetőek ..nade meddig? és ezeknél is van olyan mint pl a mobiltelefonoknál hogy minél nagyobb a memória mérete annál jobban" belassul" a telefon ,lassabban nyitja meg a dolgokat stb... ?
2.
ha pl akarok nézni egy filmet azt megtehetem bármilyen általam felrakott lejátszóprogram segítségével vagy ezekhez külön lejátszóprogramok jók csak ?
3.
olvastam hogy a "kijelzőt" úgymond teljesen szabadon alakíthatom és pl nézhetem a dalszöveget zenehallgatás közben is... de lehet pl filmezés közben a hozzávaló feliratot is nézni? esetleg berakni a feliratot mellé,időzíteni saját magamnak ha esetleg el lenne csúszva stb... mint pl. számítógépen a kmplayernél vagy más lejátszóprogramoknál?és végezetül még annyit hogy eddig ezt néztem ki ha nem találnék jobbat a 10.000-16000 Ft -os árkategóriában :
Aigo E895 2GB
erről szeretném kikérni a véleményeteket hogy szerintetek milyen ,mik az előnyei , hibái
a válaszokat pedig előre is köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest