Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz #14787072 #132040 üzenetére

    A srác egyértelműen odaverte neki. Sajnálom szerencsétlent és a szüleit is, de a videóból ez műszaki szakértői képesítés nélkül is leszűrhető. Egy üresen 2 tonnás Transit csak úgy nem ugrik odébb 1,5-2 métert...
    Lehet már épp kialudt a zöld, vagy sokat járt arra és mondjuk sejtette h rövid ideig van zöld (azt nem tudom h valójában így van-e, csak a lehetséges opciókat említem a felettébb magas sebesség miatt), de az nem vonható kétségbe, h ez a tempó közelebb volt a 100-hoz, mint az 50-hez.
    De nyilván majd a szakértő kiszámolja, amire akár a videófelvétel is jó alap lehet. Egyszerűen az x idő alatt megtett méterből kijön a valós sebessége.

    Egyébként volt már korábban is nem egy hasonló motorbaleset, mármint amikor bizonyítást nyert, h a megengedett 2x-esével ment a motoros, és többnyire ilyenkor meg tud fordulni a felelősség. Mert nem életszerű az, h városban arra számíts, h valaki közel 100-zal jön az 50 helyett.
    De a mentő piros jelzésen áthajtása ugye totálisan boríthatja ezt az elméletet is. Hisz oké, h van fény és hangjelzésük, de meg kell győződniük minden "szabálytalan" áthajtásnál, h nem veszélyeztet-e senkit és megkapta-e az elsőbbséget a tilos ellenére.
    Szóval érdekes egy szitu ez, de tény, születhet bármilyen ítélet, a srácot már nem hozza vissza és ezt bármennyire is szörnyű, a családnak is el kellene fogadnia. Ebben helyzetben szerintem nem lehet "elégtétel", ha a mentőst hozzák ki hibásnak és évekre lecsuknák, nem egy szándékos gyilkosság volt...

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák