Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
Üdv!
Kérdésemet talán nem a legjobb helyre írom ezért bocsi!
Nos. Én nem keresek drivert mert megvan. Már fel is raktam. A kérdés ennyi:
Miért jó ez nekem? -
baluka
tag
Próbáld meg így:
Eszközkezelő-monitor-illesztőprogram frissítése-itt válaszd ki azt az opciót, hogy saját magad adod meg a driver helyét-jelöld ki a könyvtárat, ahol az .inf kiterjesztésű drivered van, miután ezt kinyitotta a Win, válaszd ki a monitorod pontos típusát és kész. Ezután már nem plug and play moncsiként fogja felismerni, hanem az általad megadott típusként!
Amúgy pedig jobb, ha fel van rakva a driver, pl. a refreshlock progi direkt figyelmeztet az indításakor, hogy nem sima plug and play driverrel használd! -
DrSoul
őstag
Sziasztok.
Acer AL1714-esem van, plug&play, tehát megy. De a WinXP csak ezt írja rá, hogy Plug@play monitor. Valaki írta, hogy érdemes feltenni a drivert. MEgnéztem az ACer honlapját, le is töltöttem Bővebben: link
Az XP-ben frissíteni akartam az illesztőprogramot, de mondta, hogy ennél jobbat (ami van), nem talál (azaz a plug&play... mármint írta, hogy nincs ill. progi, mert talán nem is kell).
Ha arra a könyvtárra klikkelek, ahová letöltöttem és kitömörítettem az inf file-t, akkor is azt mondja, hogy ennél jobb, ami van, nincs...
Tippek? -
Snowcat
tag
http://www.proview.net/service/download/index.htm
persze ha ramentel volna a honlapjukra, a te szemed is kibokte volna a link... -
DeX|
tag
Hali! Monitor Driver keresek Proview 17'' PX-769-es monitorra XP alá. HelP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Fűnyíró topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest