- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_bee
aktív tag
asszem ami a képen van az nem hangszigetelő szivaccsal van kirakva, hanem valmi levegős zacsival, ami sztem nem túl hatékony hangszigetelés. sztem próbálkozz mindjuk a SAL Bővebben: link féle hangelnyelő szivaccsal, amit kifejezetten hangfalhoz készítenek.
-
Batman2
őstag
Szevasz
Az az anyag/spéci zacskó, amibe az alaplapokat és egyéb hardver elemeket szokták rakni, az a sztatikus elektromosság ellen véd, hogy nehogy kért tegyen az érzékenyebb integrált áromkörökben. Nem tudom hangszigetelőként mennyire lenne hatékony. Esetleg a hungarocellt, vagy szivacsot, vattához hasonló laza szövetanyagot tudnék javasolni, ami pl. a hangfalakban található rezgéscsillapítóként.
Üdv: -
gery03
senior tag
Amit adnak az alaplaphoz, az általában nem hangszigetelésre van kitalálva, de amúgy igen van. Az egyik legjobb megoldás viszont a parafa, csakhát az ára. Viszont a hangfalakban használatos hangszigetelő szivacsot próbáld ki. Vastagabb, és nagyobb, és nem is dárga.
Ahogy T_bee is mondja, a hűtés romlik egy picit, de ha nincs a légáram útjában a cucc, akkor ne számíts nagy romlásra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő