Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Szia!
Alap beállításokon is csinálja, 1.25V helyett 1.26-ot ad idle, 1.23-at terhelve, ez 0.3V ingadozás, ami nekem soknak tűnik, de 1.35V körül már 0,7V az eltérés, és minél tovább emelem a feszt, annál nagyobb, és a hang is annál erősebb.
Forrasztással nem lesz gáz, kondikat volt szerencsém cserélni párszor, ettől nem félek.
Egyébként észrevettem, hogy az egyik tekercs ide oda mozog a lapon, ha megfogom kézzel elég könnyű mozgatni, szerintem ez se normális. Vagy ez nem számít?
Kondik állapota jó, azzal nincs baj.
Amúgy azért gondoltam az A8N-E-ről leszedni a tekercseket, mert ugyanilyen 3 fázisú lap, mégis beton stabil feszt adott procinak, 0,1V ingadozás sem volt. Tehát ott valamit jobban csinált az asus, arra gondoltam azok a tekercsek jobbak / erősebbek / stabilabbak stb...
Tényleg, kondiból úgy tudom nem baj, ha nagyobb feszültségűt teszünk be, mi a helyzet a tekerccsel?
Okozhatok visszafordíthatatlan kárt? Táhr tegyük fel, hogy nem egészen ugyanolyan tekercseket teszek forrasztok fel, nem megy vele a lap, stb, ha visszateszem a régi mekkora esélyem van, hogy azért menni fok a lap?Bocs a sok hülye kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- EKWB DDC 3.1
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest