Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BRIKLY

veterán

válasz CheGhost #15810 üzenetére

Olyan túlságosan azért nem tárgyaltuk ki,de jöhet még akár több száz vélemény.
    Elvileg ma lesz multiméter,hogy méregessem az erősítőm,+ hoznak hozzám egy quad 405-ös erősítőt.

Csak közben rátaláltam erre a kis egyszerű erősítőre a neten,és támadt pár ötletem.Gondoltam,ha már itt van a félig halott erősítőmbe egy kb 6 kilós böhöm táp,mi lenne ha az köré építenék egy másik erősítőt.

Hogy részletesebben tudjátok mi a tervem : Egy kocsmában szoktam bulit csinálni,vettem erre a célra egy 250W-os SAL aktív szubot,amiből kivettem a saját kis 50W-os erősítőjét,mert az egy nagy nulla.Így ez köré kellett 2 másik hangfal,ami üvölt,és ad egy sztereó érzést, ez 2db 200W-os MNC lett,1-1 piezóval. Muszáj volt ekkora,különben elszálltak volna a mély mellett.
    Az új tervem,hogy 2 erősítővel valósítom meg ezt, az egyik erősítő csak 1,vagy 2 db mélyet hajtana,a másik meg 2-4db kisebb hangfalat,hogy legyen hangerő is.Tehát ha építenék erősítőt,annak semmi más feladata nem lenne,mint mélyet adni,azt viszont legalább 2x100W-ot,de jó lenne ha többet.

Új hozzászólás Aktív témák