- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok. Logitech Mx1000 egérrel lenne problémám.
Történt ugyanis, hogy már nem mai darab és erősen megkopott a gumi borítása, de ennek ellenére derekasan szolgál, gondoltam akkor felújítom a kicsikét.
Vettem PlastiDip gumi festéket, szétszedtem, befestettem ahol kell, majd mivel vártam a festékre, pár napot állt az egér az asztalon kibelezve. Mikor raknám össze, kiderült hogy a hüvelykujjnál lévő gomb elektronikájához vezető szalagkábel eltűnt valami módon. Mivel senki nem tud róla itthon a családban, a szobát meg felforgattam eredménytelenül, így letettem róla.
Gondoltam beszerzek egy másikat, de csak egy sokkal több eres, de hasonlóan vastag erezetű szalagkábelt találtam, jó lesz ez oda befaragva, gondoltam. Mivel jó hosszú és a 4 ér helyett vagy 20 ér van rajta, volt mit farigcsálni. Szerintem tökéletes kábelt csináltam, de egyszerűen nemm akar működni így sem!Próbálgattam, fordigattam, de semmi.
Valakinek lenne ötlete, hogy mi baj lehet? Elfelejtettem-e valamit, vagy valami amit a szalagkábelekről nem tudok, hogy egyik fajta nem használható a másik helyett stb. Valami???
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest