Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
bucihost #61444 üzenetére
Ha a jelenleg használt (Yettel-es) Aktív + 13 GB csomagot összehasonlítom az új (Voda-s) 100 Ft-al sem drágább (-1 GB adat). Ez áremelés szerinted? Tény hogy a 12 és a 40 GB közül kivettek egy köztes adatcsomagot, ami fájhat egyeseknek.
A Nemzetközi hívás is olcsóbb Voda-val. A belföldi percdíj emelkedik 5-ről 7 Ft-ra. Ezt is csak 275 perc után érzed meg.
Nem védeni akarom a KÜF-öt, de ez még mindig nagyon jó ár lesz az újaknak.
Ami negatívum, az a Voda hálózati lefedettség.Annyi biztos hogy én a Yetteles KÜF végéig kitartok. Hátha addigra lesz valami normális fejlesztés Voda-nál is hálózat terén.
-
slice14
veterán
válasz
mucsgyver70 #61215 üzenetére
Ezt úgy írtam hogy nem voltam képben hogy a Tarr már mvno.
-
slice14
veterán
válasz
Lunapark #61102 üzenetére
Szerintem itt mégt nem tartunk, de valszeg ilyen nem is lesz.
Gondolj bele hogy átviszed egy Ausztriai szolgáltatóhoz a Magyar számodat. Onnantól senki nem tudná hogy melyik ország szolgáltatójánál van a másik.
És ahogy 4Grider írja, a nemzetközi hívás miatt megszívhatnád azokat akik téged hívnak. -
slice14
veterán
Kezdem nem érteni a dolgot...
Aki küf-be van, annak miért fontos hogy jönnek e az új csomagok vagy nem? Egy jó ideig még megmaradnak a zárt csomagok. itt legfeljebb annak fájhat hogy zárt, aki ugrált a net csomagok között és egy kisebb adatcsomagban ragadt. -
slice14
veterán
Na engem is megtalált a Yettel, pedig még bőven van az 1 év hűségemből és a nyilatkozatoknál sincs bepipálva az idevonatkozó rész.
Ahogy kiejtette hogy a Yettel-től hív, azonnal mondtam hogy ha tarifát akar ajánlani, akkor az engem nem érdekel. Majd ezután elmondta a hívásrögzítési tájékoztatót és el is köszönt.
Azért kicsit sajnálom hogy így beléfojtottam a szót, de nem is tudom hogy mire számított... -
slice14
veterán
válasz
slice14 #59372 üzenetére
Át állítottam a VoWiFi preferenciát (mobilhálózat, ha lehetséges), és két éjszaka után azt állapítottam meg, hogy valszeg valami el van barmolva a Yetti-s profilban a VoWiFi-vel kapcsolatban vagy csak sokat kommunikál VoWiFi-n. Mert VoLTE-n hozza azt a 10-12%-os megszokott merülést, mint annoa Telekom-mal VoWiFi-n.
-
slice14
veterán
válasz
Viktor0610 #59368 üzenetére
Hát nem tudom. Szoftveresen semmi nem változott egyik napról a másikra. Mert váltás óta tapasztalom a fogyasztási megugrást. Tehát eSIM átkapcsolástól. De valszeg a 2 vs 4 freki használati különbség is okozhat ja. De hogy csak WIFI-n mitől fogyaszt ugyanannyit? Talán a router csere, de az se lehet, mert míg Telekom eSIM volt használva a teló, akkor még nem tapasztaltam.
Ez inkább valami profil konfigurációs probléma lehet szerintem.Na de mindegy, túlélem.
-
slice14
veterán
válasz
Dr Bubo #59351 üzenetére
Na ja. A Keleti vidéki Yetti-s ügyfelek szempontjából ez elég hátrányos.
Nálam a router szeretettel inkább B8-ra kúszik fel ezért B20 helyett. Amivel addig nincs baj, amíg nem akarok feltölteni felhőbbe backup gyanánt.
------Jut eszembe:
Mióta Yetteles vagyok azóta azt tapasztalom hogy 2x gyorsabban merül a telóm. Gondolom azért mert több frekivel dolgozik a Yetti azon a területen, ahol többnyire tartózkodom. És akkor is próbál rájuk csatlakozni, ha gyenge adott frekinek a jelszintje.. -
slice14
veterán
válasz
Ricsii2001 #58978 üzenetére
Ha nem hónapfordulóval állították be az unlimited csomagot, akkor lehet hogy kiszámlázták a teljes havi 4GB-t és az unlimited netcsomagot is.
Én hónapforduló előtt hívtam őket, és mondta is a hölgy hogy fordulóval fog aktiválódni.
-
-
-
slice14
veterán
válasz
snooze #57111 üzenetére
Köszi! De akkor ezt leírhatnák értelmesen is. Amúgy ehhez még hozzájön 15,3%. Vagy ez szintén áprilisban jelenik meg a számlán pluszban, mint a Telekom-nál?
Amúgy akkor így nyugodt szívvel emelek a neten, a kövi számlazárásnál. De most első hónapban megnézem 7 GB-al. Leginkább böngészek meg YT Music, de csak míg úton vagyok. Frissítések wifin mennek. Eddig bőven belefértem 5 GB-ba. -
slice14
veterán
Amúgy ezekbe a küf árakba benne van a a beszéd havidíja is, mert a szolgáltatásoknál ezt látom.
És ugye szerződéskötésnél csak az 1599 Ft-t kérték hogy fizessem, amit a negyedik számlán írnak jóvá.
-
slice14
veterán
Ez meg mi?
Az EU forgalmi keretet nem is figyeltem. Jól értem hogy az EU-ban korlátlan netem van? -
slice14
veterán
válasz
snooze #57018 üzenetére
Nálam ugyan azt írja, mint fentebb. Mert 9-én fog megújulni és még nem használom a Yettel-es SIM-et, mert eSIM-et kértem és csak felvettem a készülékbe, majd visszakapcsoltam a Telekom-ost a számhordozásig.
Valamint a fenti egyenleg az ideiglenes számomhoz tartozik, azért írja hogy ma jár le. Ma este lesz a hordozási ablak. -
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Sziasztok!
Tegnap intéztem a Yettel-nél a számhordozást KüF-be.
Hol látom a lebeszélhető perceket?
Mert ez a 192Ft elég karcsú. Vagy csak rosszul jelenik meg?Flotta 1100 + 13GB lett volna, de a Yettel-es kollégacsak számozva látta. Ésezek szerint nem a 3-as csomag a 13 GB adattal rendelkező.
Különben ezeknek a flottáknak hol látom az aktuális csomagban foglalt dolgait, mert a KÜF oldala nem túl aktuális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Cyberpunk 2077
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest