Hirdetés
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
Azért nincs benne a menüpont hogy ne is akard kiakpcsolni mert Android 10 és felette olyan szinten van összegyógyítva a rendszer komponenseivel hogy az csuda.. több problémát hoz mint amit el tudsz képzelni, jogosultságok nullázása alkalmazásonként, csatolmányok letölthetetlensége, csatolmányok csatolhatatlansága, etc.. az egyik Xiaomi.EU developer kifejezetten le is írta ezt anno.
-
bodorjanos
aktív tag
Nálam Poco X3 Pro van és az ujjlenyomatolvasó problémával nem találkoztam. OTP-n és Revoluton is működik rendben. 13-as MIUI és 12-es android. Gyári rom, nem xiaomi.eu-s, hanem amivel a telót vettem. Dark módban se bakizik nálam a rendszer. Nem bosszantásból írom ezt, csak nálam ezek a hibák nem jönnek elő. App kilövést meg kezdem megszokni, bár én sem értem miért kell, de ezen már túltettem magam. Nem tudom, samunál is vannak szerintem furcsaságok, bár eddig én kerültem a samsungokat, mert nem értettük meg egymást sosem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest