- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sun9us
újonc
Igazából, azért idegesítő, mert nem kezdő vaterás vagyok, jó pár üzletet bonyolítottam le, külföldről is elég sokat rendelek, de eddig soha semmi sem történt. Hong Kong-ba is utaltam már (na azért az para volt) de rendben megérkezett a cucc 2 hét alatt. Erre ilyennel szívom meg....
Mellesleg utána néztem az ürgének, és fent van a Svindlerek listája Facebook oldalon, és más is megszívta vele, így ha jól tudom, ez így hiába 20k alatti összeg, bőven nem a szabálysértés kategóriába tartozik. -
sun9us
újonc
Üdv, úgy néz ki csalás áldozata lettem.
Múlt héten meghalt, az évek óta használt, és hőn szeretett PSP-m, és kissé idegesen, és csalódottan, neki álltam keresni egy újat, viszonylag olcsón, és jót. Törzsgyökeres vaterás vagyok, de ott per pillanat nem volt olyan ajánlat, ami nekem tetszett volna, így szétnéztem máshol is. Apród-on kötöttem ki, ott találtam is egy jó ajánlatot. 15 kilóért, egy kissé karcos, de működő slim PSP, dobozával együtt. Akkor délután rakták ki, és mivel ennyi pénzért a régebbi, vastag változatot szokták árulni, gondoltam lecsapok rá. Nem volt gyanús hirdetés, korrekt leírás volt róla, és minden le volt fényképezve. Nem az a gyári fotókkal operáló, "eladó egy PSP, de ne kérdezz, mert nem értek hozzá" stílusú. Felvettem a kapcsolatot, rögtön írta is, hogy pár ezressel meg akarta dobni a vételárat, mert ő is körbenézett, de mivel gyors voltam, nekem odaadja a meghirdetett áron.
Kérdezgettem a gépről, készségesen válaszolt is, a technika dolgokba is belementünk, tehát egy létező dologról beszéltünk. Meg is egyeztünk, átutalás/posta...stb, egy fél délután lepörgettük a dolgot. Ez történt szerda este, ő pedig azt írta, hogy másnap fel is adja, hogy minél előbb megérkezzen. Pénteki érkezés az esélytelen, hétfőn nem jött, ma pedig szerintem már nem fog érkezni, de azért ma már vissza néztem apród-ra, és az fogadott, hogy a felhasználó, törölte a profilját. Tehát nem látom, a meghirdetett terméket, és a kapcsolatot sem tudom felvenni vele. Így van egy sanda gyanúm, hogy soha nem fogom látni azt a PSP-t. Persze csak 3 munkanap telt el, és ismerve a Magyar postát, ez szinte semmi, (késett már csomagom 20 napot is) de ez a profil törlés elég gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest