- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Helló mindenkinek
Valószínűleg csalóba futottam..
az üzletet még nem kötöttük meg, de az illető madárnak néz.. az én hirdetésemre jelentkezett, hogy eladna nekem egy alaplapot.. kértem képet a biosról, erre küldött egy vateráról szedett képet, aminek le volt vágva a vízjel az aljáról.. egymás mellé tettem a két képet, ugyan az, a két hirdető nem. Vagy nincs is neki ilyen terméke, vagy valami sz*rt akart küldeni, vagy azt hiszi, olyan hülye vagyok, hogy rajta keresztül veszem meg a vaterás srác gépét.. Mit csináljak ilyenkor? kár nem ért, de másokat is átverhet, a kis rafinált ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az üzletet még nem kötöttük meg, de az illető madárnak néz.. az én hirdetésemre jelentkezett, hogy eladna nekem egy alaplapot.. kértem képet a biosról, erre küldött egy vateráról szedett képet, aminek le volt vágva a vízjel az aljáról.. egymás mellé tettem a két képet, ugyan az, a két hirdető nem. Vagy nincs is neki ilyen terméke, vagy valami sz*rt akart küldeni, vagy azt hiszi, olyan hülye vagyok, hogy rajta keresztül veszem meg a vaterás srác gépét.. Mit csináljak ilyenkor? kár nem ért, de másokat is átverhet, a kis rafinált ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)