Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED monitor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cr89
újonc
Azért a vizsgálatot kikérném magamnak, több éve tag vagyok, nem kevés pozitívval, és ez már a 2. profilom, mert az előző 2006 óta megvolt, még több pozitívval.
Sajnálom srácok, hogy így jártatok. Én ugye személyesen vettem tőle egy használt laptopot, amit tudtam tesztelni és semmi probléma nem volt vele, de ezt írtam is nektek akik rám írtatok megbízhatóság szempontból. Velem korrekt volt, de próbált volna nem az lenni egy személyes vásárlásnál...
Nekem is volt ügyem csoportos átveréssel itt a hardverapro-n, csak ott több tíz ember lett átverve velem együtt, és több millió forintos összeg jött össze. A srácot már a reptéren fogták el. Mindenképpen csoportos feljelentést lehet tenni és akkor sikeresebb és talán gyorsabb a kivizsgálás és az ügymenet is.
Az a probléma hogy sok segítséget nem tudok adni, mivel én a nem aktuális privát üzeneteimet törlöm és folyamatosan vásárolok laptopokat így a telefonszámokat sem mentem el :/ Megpróbálhatok utánanézni, hátha megtalálom a telefonszámot, de többet nem tudok a srácról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest