Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Igen a konkrét kérdés kimaradt, de ráéreztél a válasszal.
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek 
Más kérdés:
Felraktam a Lifeforce által ajánlott servers ultimate-t és indítottam egy dlna servert, amivel a tv-m látja a minix-en megosztott médiafájlokat. Az mkv-kat is látja, csak nem tudja lejátszani a tv a saját szoftverével (amúgy a tv le tudja játszani az mkv-t). Annak, hogy ezt ilyen módon is tudnom kéne használni oka van, de nem akarok regényt írni. Tud-e valaki erre megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 4
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- További aktív témák...
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Razer gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annak örülök, hogy nagyjából rendben van a gép, nyírtam a hétvégén rendesen, filmek, torrent, netezés az F10-el, de nem volt egy fagyás sem, úgyhogy jó ez a cfw amit ajánlottál. Ha esetlege van affinitásod leírhatnád szájbarágósan, vagy linkelhetnéd hogy hogyan bírtad működésre a real racing 3-at, nekem is van egy használaton kívüli sony ericcson okostelóm, amivel tudnám irányítani. Sajnos ezek a játékok f10-el nem mennek