- AMD FX
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
igi
aktív tag
Szerencsére matek (meg jövőre végez számtech.-en), csakhát Szegeden lakunk, ahol köztudottan tanártúltengés van :(
Bruttóban számoltam, hogy az adósávok ne befolyásoljaák a számításaimat!
De az abszolut különbség akkor is az marad - ha pl. a bruttótöbblet felét viszi haza akkor is többet visz. Ne hidd, hogy a 16%-os bruttó béremelés az 16%-kal növelte volna a nettót!
Abban egyetértünk, hogy nem volt kimunkált, és szerintem nagy szemétség volt, hogy nem biztosították a plusz forrásokat a fenntartónak, így jónéhány tanári állás megszűnt - nemcsak azért mert kevebb a gyerek, hanem jónéhány iskolában megszüntették a nehéz tárgyak (matek, nyelvek) csoportbontásban történő tanítását is (egy haverom speciel a csoportbontások megszüntetése miatt vesztette el az állását)
Tehát szerintem megint a szokásos helyzet alakult ki: aki bentmaradt az nem járt rosszul, aki kiesett az megszívta (ugyanúgy mint amikor a minimálbér 2 év alatt megduplázódott: sokan elvesztették miatta a munkahelyüket, de akik nem azok jól jártak...).
Sokkal bonyolultabb dolgok ezek, semhogy egyértelműen kijelenthessük hogy fekete, vagy fehér...
üdv:igi
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest