Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezey Lipót
tag
A türelem drivert terem...
Beregelsz ide:
http://forums.sonyinsider.com/files/category/5-drivers/
majd...
letöltöd a megfelelő NetMD drivert és felinstálomozod.
Próba-cseresznye,...ha 64 bites a Windózod, akkor a felsőt, ha nem, akkor a sharp4xx-est.A BeatJam-et simán elfelejted, helyette jó lesz Neked a SonicsStage 4.3 is...
Összedugod a géppel és...
... a következő lépésben örülsz és hallgatod a jó kis Sharp-ot.Csak azért írtam le mindezt ennyire megkésve, mert ma sem feltétlenül tudja mindenki a megoldást, azaz azt, hogy a Sharp IM-DR410 szépen együttműködik a SonicsStage-el.
-
Hm, nagyon jó árai vannak annak a minidisces boltnak. Jónak tűnnek a sharp és a panasonic cuccok is. Úgy látom, hi-md-t még tényleg csak a sony-k tudnak.
Mp3 téma: gondolkoztam 10 másodpercet és inkább nem írom le a véleményem. Nem akarom felbosszantani magam.Vegyen mp3 lejátszót az, aki rászorul!
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
Hát igen! Nem vitatom a Sony CD lejátszói nincsenek a toppon. Meg az olcsó kategóriás készülékei. De nem feltétlenül igaz, hogy ez a HI-MD kiforratlan lenne. Teljesen más gyártósoron készülnek ezen készülékek, eléggé nagy technika van bennük és nyilván nem akar felsülni a HI-MD vel. Egyébként én sem voltam Sony párti, sőt nem is vagyok. De az MD lejátszói elég jók na.
De vigyázni kell nagyon. Márkán belül is sok elkapkodott termék jön ki! Ez a piac arról szól, ki tud hamarabb előállni valami újabbal. És nem a minőségre törekvés a cél. -
zsborg
csendes tag
Kösz a linket, látom ott az enyém is (MZ-R501). Az a vicces, hogy annó még a nagyreményü Murányi üzletházban láttam 60e.-ért, majd boldogan megvettem olcsóbban a SONY-nál 50e -ért. Ehez képest most már csak 20e.
Van egy katalógusom, melyben az összes márka, összes típusa benne van (tudás, eredeti ár), beazonositom őket, átnézem. Így elsőre jó áraknak tünnek...
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
ÉN 30 ezerért vettem újonan a kicsikém. HI-MD, lemez volt hozzá, tok, aksi, egyszóval minden.MZ-NH700. Azóta semmi baja hála az égnek. Zuhant már egy nagyobbat is. Tökéletesen ír és olvas. Számítógépről szoktam zenét áttölteni USB-n. És ráfér pár lemezre a több gigás zenei anyagom igaz 64knps aac plussz-ban, de a buszon és máshol is meglepően jól szól! Úgyhogy én nem vacakolnék...
-
Dj Don Pepe
tag
-
Dj Don Pepe
tag
Hali!
Létezik, kérdés hogy hol és mennyiért, és megéri-e ?! Vagy miről is beszélünk? A mostani menő dolog a HI-MD. A régi szabvány eléggé vacak minőség, azaz amire te gondoltál AUDIO-ra. LP, meg az SP felvételek, PCM a legjobb, de hát ahoz a 300MB körüli lemezek igen csak kevesek voltak. Szóval a mostani HI-MD lejátszók USB-n csatlakoznak a gépedhez, és bármit tehetsz rájuk, akár egy gyári CD-t is ugyan olyan minőségben, változások nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Yettel topik
- Androidos tablet topic
- VoLTE/VoWiFi
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest